Nekter å føde satans sønn

Britiske Melissa Parker skal føde 06.06.06. Hun er så redd for å få djevelens sønn at hun prøver å fremskynde fødselen.

Hvis du har sett filmene "The Omen" eller "Rosemarys baby", vet du at det ikke er småtterier å føde djevelens sønn. Sjansen for at du får en liten djevelunge er likevel forholdsvis liten. Men denne sommeren er spesiell.

Har mareritt
Førstkommende tirsdag har vi nemlig den skumle datoen 06.06.06. Som kjent sier Bibelen at tallene 666 er djevelens tegn. Mange tror derfor at 6.juni i år representerer datoen da antikrist vil ankomme jorden.

Det har gjort britiske Melissa Parker skremt. Terminen hennes er nettopp tirsdag. Hun har sett filmen "The Omen" og lært hva djevelsønner faktisk er i stand til å gjøre.

Parker er nå så redd for at det var satan som befruktet henne i stedet for mannen, at hun har bønnfalt legene om å fremskynde fødselen. Siden hun fikk vite at dette er datoen hennes barn kommer til verden, har hun hatt mareritt om at hun får djevelens sønn.

- Hver natt våkner jeg med følelsen av at noe ondt vil skje. Jeg frykter at fødselen vil gå galt eller at mitt barn viser seg å være djevelen selv, sier hun, ifølge Ekstra Bladet.

Ingen forandringer
Om Parker virkelig er sanndrømt, vites ikke. Legene tror hvert fall ikke datoen bringer noen fare. De har ingen planer om å gjøre forandringer i fødselen.

- Fødselsterminer er aldri hundre prosent sikre. Skal man bryte inn i et svangerskap, snakker vi om drastiske handlinger som keisersnitt. Vi må la naturen gå sin gang. Barnet blir født, når det er klar, uansett dato, sier en talskvinne ved Royal Berkshire Hospital.

Har du lyst til å få djevelens barn eller kanskje bare et lite englebarn? Her er noen råd for hvordan du blir gravid.

 

Mozon, 31.5.2006