Deodoranten tar dette også.
Deodoranten tar dette også.Vis mer

Nei til skjeggete armhuler

Deodorant med hemmelig våpen.

Deodoranten skal hjelpe oss til å lukte godt, og antiperspiranten skal i tillegg minske svetteutsondringen. Nå kommer enda et hjelpemiddel i kampen for et vakkert ytre: deodoranten som hemmer hårveksten.

Gutt døde av deodorant

Deodoranten skal lanseres på det britiske markedet først, dette skjer allerede i januar. Produsenten regner med at opptil en tredjedel av de eksisterende kundene deres vil bytte til den nye, hårveksthemmende deodoranten.

Unilever vil i første omgang levere verdensnyheten under merkene Dove og Sure. Den vil komme både som roll-on og som spray.

Stinket og fikk sparken

Lilleborg er den norske importøren av Dove, men de har foreløpig ingen planer om lansering av denne varianten.

- Vi har ikke registrert et forbrukerønske i Norge som skulle tilsi at vi vil lansere dette produktet, sier Anne Gjemdal, informasjonssjef i Lilleborg, til DinSide Helse.

Hemmer veksten

Ifølge den britiske avisen Telegraph, har forskere brukt tre år på å utvikle det nye produktet. De hevder at den nye deodoranten gradvis vil gjøre underarmshårene finere, og senke veksthastigheten.

Din mening

Hva synes du om hårete armhuler hos kvinner? (Avsluttet)
Det er stygt(83%)
Er likegyldig til det(10%)
Det er sjarmerende(8%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


I løpet av fire uker skal kvinner som benytter denne nye deodoranten, se merkbare forandringer. I tillegg til at hårene blir finere og veksten tregere, skal hårene også bli lettere å fjerne. Når man stopper å bruke deodoranten, vil hårveksten raskt gå tilbake til sitt sedvanlige jeg. Dette ifølge Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Benekter farlige kjemikalier

- Komplekset inneholder naturlige ekstrakter, og det er veldig viktig for Unilever å ikke lansere noe som er potensielt risikabelt, sier Murray Bisschop ved Unilever til avisen Daily Mail, som kommentar til bekymringer folk måtte ha for å påføre seg kjemikalier som er sterke nok til å hemme hårveksten.

Her er de farlige kjemikaliene

Bisschop understreker imidlertid at produktet kun skal brukes under armene.