Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.comVis mer

Når typen taler i tunger

Elsker han deg over alt på jord eller er han på spranget ut av dobbeltsenga? Her kan du knekke mannekodene.

Noen ganger virker det som om menn faktisk er fra Mars og kvinner fra Venus. Du skjønner i alle fall ikke et ord av hva han sier.

Pakker han inn ting i bomull fordi han er feig eller er han bare redd for å innrømme at han elsker deg? Kanskje knekker du koden etter å ha lest dette:

Les også : Menn forstår ikke følelser

Han sier han trenger plass
Da du var ung, drømte du sannsynligvis om den dagen du skulle møte en mann, dere skulle forelske dere, gifte der og få barn. Men gutter gjør ikke det. De tenker ”En dag skal jeg ha sex!”. De legger ikke mer i det enn det.

Typen din trenger plass fordi forholdet deres er mer forpliktende enn han noen gang så for seg. Han vil sjekke med seg selv om han er fornøyd med livet sitt og at han fortsatt eksisterer som en person uavhengig av deg. Det er vanligvis ikke mer komplisert enn det.

Så fremt han ikke definerer ”plass” som å ”flytte til Finnmarksvidda uten deg”, bør du gi ham litt tid til å tenke gjennom ting.

Slik finner du ekte kjærlighet:

Han sier han vil treffe andre
Dette er så klart som et signalbluss som blir fyrt av på soverommet deres. Enten mangler han mot til å slå opp med deg på en skikkelig måte, eller så vil han ha en slags forhold med deg, som ikke er monogamt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Noen eksperter oppfordrer til utroskap.

Hvis dere begge har truffet andre hele veien, kan forholdet kanskje reddes ved at dere har et åpent og uforpliktende forhold. Men hvis dere har holdt tett sammen, er dette bare en fornærmelse og ydmykelse. I så fall bør du vise det motet han mangler, og avslutte forholdet en gang for alle.

Slik dumper du kjæresten:

Han vil ikke la meg treffe foreldrene
Kanskje når du en gang møter foreldrene hans, vil du forstå hvorfor. Den avgjørende faktoren her er hvor ofte han møter dem. Hvis han nesten aldri snakker med dem og besøker dem én gang i året, vel – da beskytter han deg fra dem eller er redd du vil løpe på dør etter den første samtalen.

Hvis han derimot virker som en hengiven sønn, er det dårlige nyheter. Det betyr nemlig at det er du som er problemet, og ikke de. Han vil enten ikke at foreldrene skal tro det er alvorlig med deg fordi det ikke er det for ham – eller så skammer han seg faktisk over deg. Uansett lover ikke dette bra for et langvarig forhold.

Han sier han bare vil være venner
Jøss, den var original.. Du vet hva det betyr. Hvis du har problemer med å tolke det, er det sannsynligvis fordi du synes det er vanskelig å la ham gå. Men du må bare la ham gå. Han har tatt en avgjørelse, og det finnes ikke et eneste triks du kan bruke for å overtale eller lokke ham tilbake når han først har mistet interessen.

Det verste du kan gjøre, er å prøve å trekke ham tilbake i senga i et siste desperat forsøk på å tenne flammen igjen. Du vil bare ende opp med å føle deg ydmyket.

Les også: Slik krangler stjernetegnene

Kilde: iVillage.com