Når sex gjør vondt

Den amerikanske mannen fant en sprøytespiss i sin kones vagina. Gjett hvordan han fant den?

Sex skal være en opplevelse full av nytelse og kjærlighet. For en amerikansk mann ble opplevelsen det motsatte.

Flenge i penis
Mannen fra Michigan i USA kontaktet sykehuset med en flenge i penisen etter et forsøk på å ha sex med kona. Han hevdet at det var en rotte i hennes ”private” område, og at smerten var hennes skyld.

Det viste seg imidlertid at kona verken var sadistisk eller slem, skriver LifeStyleExtra.

Legene undersøkte kona for å finne ut hva som var problemet. Resultatene var, mildt sagt, overraskende: Det var en sprøytespiss i vaginaen hennes.

Grunnen til at nålen hadde havnet der, var at hun nylig hadde fått fjernet livmoren. I løpet av operasjonen hadde legen glemt igjen sprøytespissen i vaginaen.

Fant ikke sprøyten
Det er ikke første gang en kvinne opplever dette. I 2003 ble det kjent at en kvinne fra Taiwan hadde hatt en nål i vaginaen i 53 år, etter å ha vært gjennom keisersnitt. Det forklarte hvorfor hun hadde hatt smerter ved sex i alle disse årene.

- Kvinnen sa at hun hørte jordmoren mumle ”Hvor er sprøyten?”. Jordmoren lette etter den på gulvet, men fant den ikke. Senere glemte hun det, sier Dr Chen Yi-jen fra Tri-ServicesHospital ifølge The Sydney Morning Herald.

Da nålen ble fjernet var den rusten og svart.

Voldtektsforbrytere kan risikere å oppleve det samme. En ny ”omvendt” kondom som plasseres i skjeden, er full av pigger som fester seg i mannens penis.

 

Mozon.no, 10.11.2006