Nå slipper du å lese tilbudsavisene

En ny nettside gir deg oversikt over de viktigste tilbudene.

<B>SØPPELPOST:</b> Ny nettside har samlet de beste matvarekuppene for deg, slik at du slipper å pløye deg gjennom de mange tilbudsavisene. Foto: Kim Jansson
SØPPELPOST: Ny nettside har samlet de beste matvarekuppene for deg, slik at du slipper å pløye deg gjennom de mange tilbudsavisene. Foto: Kim Jansson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med mindre du har reservert deg mot uadressert reklame, er du nok vant med at postkassen blir fylt opp av tilbudsaviser fra blant annet matbutikkene. Spesielt nå før jul bugner det av tilbudsaviser.

Men nå slipper du heldigvis å pløye deg gjennom side etter side med ribbetilbud. Den nye nettsiden Hverdagskupp.no har nemlig som mål å gi deg oversikt over de beste tilbudene som finnes i matbutikkene.

Jo da, du kan kreve pengene tilbake

Oppdateres hele tiden

Nettsiden ble startet opp av samboerparet Espen Arnøy (26) og Lene Trondsetås (26).

- Hverdagskupp.no startet jeg sammen med samboeren min, Espen. Han tar av seg det tekniske, mens jeg finner tilbudene og legger dem ut. Vi har det ganske morsomt med dette, sier Lene.

 Foto: Hverdagskupp.no
Foto: Hverdagskupp.no Vis mer


Espen forteller at Lene alltid har vært svært opptatt av å finne de gode tilbudene, og siden hun uansett bruker så mye tid på det, er det fint å dele informasjonen med andre.

- Samboeren min har alltid vært opptatt av å kjøpe ting på tilbud, og hun er veldig flink med research. Så slo det oss en dag at vi kanskje burde dele dette med andre, sier Espen

Flere timer i uken bruker de to på å se gjennom ulike tilbudsaviser og oppdatere på nettet. Begge to gjør dette på egen fritid, og tjener ingen penger på initiativet. Det har de heller ingen ambisjoner om å gjøre.

- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger, og det er stor interesse for denne tjenesten, sier Espen til DinSide.

Du finner kuppene på nettsiden Hverdagskupp.no og på Twitter.

Her handler du billigst

Tilbud er fint, men dersom du gjør hele handelen basert på hvor det er tilbud, er det ikke sikkert du sparer penger. Det er store forskjeller på matprisene i de forskjellige butikkene, les alle våre matpristester her.