Sjekk saldo med Vipps

Nå kan du sjekke saldo direkte i Vipps-appen

Noen bankkunder må dog vente litt til.

NY FUNKSJON: I siste utgave av Vipps-appen har nå noen av brukerne fått mulighet til å sjekke saldoen sin. Foto: Kristin Sørdal
NY FUNKSJON: I siste utgave av Vipps-appen har nå noen av brukerne fått mulighet til å sjekke saldoen sin. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vipps lanserer stadig nye funksjoner – tidligere i høst kom det 30 av dem i en ny oppdatering, og til vinteren kommer en egen utgave for barn.

Men i mellomtiden har tjenesten lansert nok en funksjon: Muligheten for å sjekke saldoen på konto direkte i Vipps-appen.

Ikke alle banker

− Det kommer mange større og mindre nyheter i Vipps fremover, og saldo er en av de første vi lanserer, sier Elisabeth Barrie, ansvarlig for produktutvikling for Vipps i en pressemelding.

I første omgang er det kunder i DNB, Sparebank1, Møre-banken, Obos-banken og Balder-bankene som får tilgang til saldo direkte fra appen, men Vipps lover at også kunder i Sbanken og Handelsbanken vil få muligheten innen året er omme.

Ikke umiddelbart synlig

Saldoen blir ikke synlig direkte når du åpner appen, men først når du trykker deg inn på betalinger. Der kan du velge om du vil trykke på en «vis saldo»-knapp eller bare vise den som standard.

For ordens skyld er det mulig å legge inn flere konti i Vipps-appen, slik at du kan ha oversikt over flere av dem.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!