Nå kan disse filmene bli dine på Blu-Ray for 150 kroner stykket.
Nå kan disse filmene bli dine på Blu-Ray for 150 kroner stykket.Vis mer

Nå faller Blu-Ray-prisen

Nye filmer har endelig fått mer normale priser.

For ikke mange uker siden måtte du lete godt for å finne Blu-Ray-filmer til under 200 kroner i Norge, men nå faller prisene kraftig i nettbutikkene.

Den britiske nettbutikken Play.com har vært overlegen på pris, men nå får de konkurranse fra nettbutikker som Lefdal.com og Elkjop.no, som selger ut flere filmer til under hundrelappen.

Blu-Ray-spiller til 900 kroner

De rimeligste Blu-Ray-filmene hos Elkjop.no ligger nå på 99 kroner per stykk.

- Elkjøp satser tungt på Blu-Ray, og det har vi gjort hele tiden. Vi har 150 filmtitler på Blu-ray. Vi har solgt mange PlayStation 3-spillere, og vi merker at interessen for å kjøpe Blu-ray-film absolutt er til stedet, sier Åshild Indresøvde, informasjonssjef hos Elkjøp.

Likevel - de nyeste filmene får du fortsatt billigst hos Play.com.

Her er årets beste kjøp

Fraktfritt hjem til deg

Felles for disse nettbutikkene er at de nå sender deg varen fraktfritt. Både Elkjop.no og Lefdal.com har dette i en kampanjeperiode og tilbudet gjelder når du kjøper én film, eller ett spill, men du kan selvsagt handle flere ganger. Play.com sender derimot filmer og spill fraktfritt hele året, og det er nok også grunnen til at den er så populær her til lands.

En ny pristest vi har gjort, viser at Play.com er så billig at den danker ut norske nettbutikker til tross for 200-kronersgrensen, moms og avgifter. Handler du flere filmer, deler butikken opp forsendelsen, slik at varene likevel havner under 200-kronersgrensen, og du slipper dermed unna avgiftene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Merk at Play.com oppgir sine priser i britiske pund, mens noen av våre lesere i det siste har opplevd at de må handle i euro, eller at de blir belastet i euro. Play.com opplyser på sine nettsider at handel fra land utenfor Storbritannia skal foregå i euro, men undertegnede bestilte en CD med The Killers for £ 8,90 for to dager siden og ble belastet i britiske pund. I euro blir ikke prisen like hyggelig med dagens kurs, men du havner fortsatt under 200 kroner.

Hva er valutakursen nå? Prøv vår valutakalkulator!

Se priseksemplene:

Batman - The Dark Knight blir din for £ 14.99.(Faksimile: Play.com)
Batman - The Dark Knight blir din for £ 14.99.(Faksimile: Play.com) Vis mer


Blood Diamond selges for 149 kroner hos Elkjop.no (Faksimile: Elkjop.no)
Blood Diamond selges for 149 kroner hos Elkjop.no (Faksimile: Elkjop.no) Vis mer


Klassikeren fra 2003 kommer hjem til deg for £ 14.99 kroner. (Faksimile: Play.com)
Klassikeren fra 2003 kommer hjem til deg for £ 14.99 kroner. (Faksimile: Play.com) Vis mer


Vet du om noen som er billigere? Tips oss neders i artikkelen!