Nå er skatteoppgjøret her

Alle som lurer på om det blir pappvin eller champis i sommer, kan bli sikre nå på null komma svisj.

Lurer du på om skattemyndighetene godtok endringene du gjorde i årets selvangivelse, ligger fasit klar i disse dager.

I dag tikket SMSen fra Altinn inn på denne journalistens mobil, med sitt glade budskap om at skatteoppgjøret for 2006 nå var tilgjengelig på skatteetatens nettsider.

Etter utfylling av eget personnummer og PIN-kode fra SMSen, fikk vi visshet om sommerens viktigste økonomiske begivenhet, (ved siden av feriepengene) på en-to-tre.

Ifølge Skatteetaten gjorde cirka 423.000 det samme som undertegnede i år, og registrerte sitt mobilnummer da de leverte selvangivelsen.

Nå er skatteoppgjøret her


Alle disse får en SMS straks skatteoppgjøret er klart. Utsending av SMS startet fredag 8. juni.

Nytt fra i år, er at også de som ikke registrerte sitt mobilnummer kan se skatteoppgjøret på internett. De får ingen melding, men alle som får skatteoppgjør nå i juni kan se resultatet på nett før de får det tilsendt. På skattetaten.no/so blir skatteoppgjørene lagt ut etter hvert som de blir ferdige.

For å kunne se skatteoppgjøret må de logge seg på med fødselsnummer og PIN-koder fra selvangivelsen, skattekortet eller fra PIN-kodebrev.

Er din klar? Trykk her og sjekk på skatteetatens nettsider!.

Pengene kommer i uke 26
Skatteoppgjøret på papir blir sendt ut 22. – 30. juni. Skattepengene blir overført til bankkonto eller sendt på utbetalingskort 25 til 29. juni.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skatteetaten opplyser at tallene over hvor mange som har fått penger igjen, og hvor mange som har fått restskatt, blir klare i løpet av neste uke.