Det er fortsatt mulig å få skutt opp fyrverkeri under varmere himmelstrøk...
Det er fortsatt mulig å få skutt opp fyrverkeri under varmere himmelstrøk...Vis mer

Mye ledig nyttårsaften

Har du skrinlagt planene om den store nyttårsfesten på fjerne breddegrader? Det er ikke nødvendig enda. Det er fortsatt godt med ledige plasser ut av landet den siste nyttårsaftenen der du skriver 19-tallet først.

Reiseselskapene har tidligere rapportert at prisene i tiden rundt årets nyttårsfeiring er langt høyere enn tidligere år. Og svært mange ønsker å gjøre noe annerledes denne nyttårsaftenen. Noe annerledes betyr i mange tilfeller at man reiser utenlands – gjerne til fjerne steder. Men likevel er det fortsatt relativt lett å finne ledige reiser i nyttårshelgen.

Nettreiser

De største charterleverandørene i Norge har nå alle nettsteder der du kan sjekke priser, ledige reiser og bestille med rabatt (hos de fleste). Vi har lett frem ledige nyttårsreiser hos flere av dem, og kan vise at du fortsatt har litt å velge mellom.

Men prisene er langt høyere enn det du er vant til ellers i året, og reiseutvalget er selvsagt ikke det samme som det du finner i sommerhalvåret.

Fra Kanariøyene til Karibien

Mest å velge i finner vi i skrivende stund for deg som du syns Kanariøyene er et fint sted å feire tusenårsskiftet. Både til Lanazarote, Gran Canaria og Tenerife finnes det godt med steder og plasser å velge i fortsatt. Er ikke dette fjernt nok, kan du få turer til Maldivene eller Sri Lanka (Apollo reiser). Du kan også ta veien til Karibien og den Dominikanske Republikk (Star Tour). Eksotisk fastlandsfeiring kan du kanskje finne i India, Marokko eller Egypt (Star Tour). Er storbyferie tingen, ser utvalget tynnere ut. Men hos Star Tour kan du fortsatt finne turer til Praha, eller du kan reise til Madeiras “hovedstad" Funchal.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Drømmereise til fantasipriser?

Prisen på nyttårsturen vil nok overstige det du er vant til fra sommerlige charterturer og reiser utenom sesongen. Vi har plukket ut noen eksempler på reisemål og hoteller fra torsdagens tilbud på nettet.

Tusenårsreisen
SelskapReiseTidspunktBostedRomPris
VingOslo - Lanzarote27/12 - 3/1Costa Mar2 roms leilighet18.060
Star TourOslo - Praha27/12 - 3/1Bily Levdbl. rom16.276
Star TourOslo - Madeira27/12 - 3/1Casino ParkLuksussuite37.276
Star TourOslo - Dom. Republikk28/12 - 12/1LTI Sol de Platadbl. rom39.296
ApolloOslo - Maldivene28/12 - 4/1Full Moon Waterbudbl. rom40.946
ApolloOslo - Sri Lanka28/1 - 4/1Taj Exoticadbl. rom28.246
Saga SolreiserOslo - Kypros30/12 – 6/1Panthea Gardendbl. rom11.040
Turene kan være bortbestillt når denne artikkelen blir publisert. Prisen gjelder for to voksne med reise og opphold, forsikringer inkludert. Rabatt for bestilling over Internett er trukket fra der den er aktuell.

Også fra Sverige

Situasjonen i Sverige er også god. Det betyr at du som vil reise derfra også har en god del å velge blant. Mange av reisene går til de samme stedene som de som selges her. Men svenskene har tradisjonelt flere reisemål å velge i på charterfronten. Så finner du ikke drømmereisen fra Norge, kan du kanskje hoppe over kjølen.

Husk også at det er fullt mulig å fikse milleniumsreisen på egenhånd. Det finnes masser av reisebyråer og selskaper som selger deg individuelle reiser. Vi har tidligere skrevet om sparemulighetene om du 4931 TARGET="_top">benytter London som utgangspunkt for reisen.

Aktuelle linker