Mye juks i sengen

De fleste kvinner simulerer orgasme. - Det er greit, mener britiske eksperter.

Tror du at du er en hingst i senga? Vel, kanskje ikke.

I hvert fall ikke hvis vi skal tro en rekke undersøkelser som tar for seg temaet. En kanadisk studie fra 2003 viser at 70 prosent av kvinnene simulerer orgasmer. Litt mer overraskende er det at 20 prosent av mennene gjør det samme.

RFSU har også undersøkt området, og en undersøkelse de har gjennomført viser at fire av ti kvinner jukser i sengen. Paradoksalt nok sier halvparten av mennene at de aldri har hatt sex med en simulerende kvinne.

Ja til simulering
Men det er ikke noe problem å simulere, skal vi tro Fay Weldon, en 75 år gammel britisk forfatter. Hun oppfordrer kvinner til å bli mer føyelige i sengen. Hun tror faktisk at simulering av orgasme fra tid til annen kan holde forholdet i gang.

- Det er greit å simulere en orgasme og å la ham ta en titt på andre kvinner. Ikke kritiser ham, bare smil søtt, sier hun ifølge TorontoSun.com.

Og ikke nok med det:

- Hvis du er lykkelig og sjenerøs, vil du simulere en orgamse og deretter hoppe ut av sengen, tilby ham en champagne, si "Du er så flink" og vise entusiasme. Simulering er snilt mot partneren, sier hun ifølge Salon.com.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Noe som neppe er samme oppfordring som du får fra din bestemor?

Weldon presiserer at det ikke nødvendigvis er sex som gjør kvinner mest lykkelige. Det kan like gjerne være sjokolade, shopping, venner, mat og familie.

Kroppen lyver
Men ikke alle er enige at orgasmesimulering er så fantastisk. Lou Paget, oppfinner av Sexuality Seminar og forfatter av flere sexbøker, sier nei til faking.

- De fleste menn vil få partneren til å føle seg herlig og vil bli knust hvis de visste at hun simulerte. Å elske er å la kroppen si det ord ikke kan si. Hvis du simulerer, lyver kroppen, sier hun ifølge TorontoSun.com.

I stedet for å simulere, bør kvinnen ha mot til å si i fra.

- Hvis det ikke funker for henne, bør hun bare si det. Kanskje foreslå noe annet, sier hun.

Skal vi tro australsk forskning, trenger ikke lesbiske kvinner simulere orgasme. Lesbiske har nemlig bedre sex enn andre.

Her kan du lese noen vanlige sexmyter.

 

Mozon.no, 12.10.2006