Musikk til arbeidet

Er du lei av knirkelyder i senga? Hva med å overdøve lydene med musikk fra kondomet?

Et nytt musikalsk kondom kan gi en ekstra opplevelse ved neste runde på lakenet. Kondomet skal spille musikk sterkere og raskere jo nærmere klimaks paret kommer.

Kanskje dette er løsningen for nordmenn? Vi er nemlig verdens dårligste til å bruke kondom.

Det er en ukrainsk forsker som har kommet opp med ideen om et kondom som spiller musikk.

Forskeren håper at kondomet vil fungere som hjelp for mer nytelse i senga.

Musikken kommer fra en minihøytaler som er koblet sammen med en bevegelsessensor øverst i kondomet. Når kondomet begynner å bevege på seg, vil det komme musikalske toner fra den.

- Volumet vil ikke bare hjelpe elskere til å få høyere kvalitet på sexen, men også informere dem om når en ereksjon er i gang, sier oppfinneren Hryhory Chausovsky ifølge SBS.com.

Hvor sterkt musikken spiller, avhenger av intensiteten på sexakten. Og hvilke posisjoner du og din kjære bruker, bestemmer hvilke toner som kommer ut av kondomet.

- Når sexen blir mer lidenskapelig, registrerer kondomet den økte hastigheten i bevegelsene, og spiller melodien raskere og sterkere, sier Chausovsky ifølge Ananova.

Det skal ikke være noen fare for elektrisk støt for brukerne.

Lydkvaliteten er imidlertid ikke til å juble over, og i verste fall kan lyden totalt ødelegge stemningen. Lyden kan nemlig minne om pipingen i gamle mobiltelefoner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Chausovsky leter nå etter noen som kan finansiere kondomet, så han kan starte masseproduksjon.

Forrige uke skrev vi om et kondom som skal hindre voldtekter. Pigger i kondomet skal sørge for at mannen glemmer alt om sex.

 

Mozon.no, 06.10.2006