Munnen som erogen sone

For å kunne kjenne seksuell lyst, må en først kunne kjenne på andre lyster. Når jeg spør mennesker med liten seksuell lyst om hva slags mat de liker best, får jeg ofte svar som at "alle mat er god", eller at "jeg liker all slags mat". Dette er svar i overensstemmelse med god norsk oppdragelse, men er ikke egnet til å fremme lyst og nytelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Munnen som erogen sone

For å kunne kjenne seksuell lyst, må en først kunne kjenne på andre lyster. Når jeg spør mennesker med liten seksuell lyst om hva slags mat de liker best, får jeg ofte svar som at alle mat er god , eller at jeg liker all slags mat . Dette
er svar i overensstemmelse med god norsk oppdragelse, men er ikke egnet til å fremme lyst og nytelse.

Lyst må være forankret i dine egne sanseorganer, det vil si at du må kjenne en positiv forventning i kroppen din om nytelse gjennom sansene dine. Lyst oppstår ikke ut fra andres forventninger, men trenger ikke være i motsetning til andres forventninger heller. For å øve seg på å kjenne på lyst og nytelse, foreslår jeg at du i den følgende uken er spesielt oppmerksom på smak. Smak selvfølgelig på mat, men smak også på huden din, og huden til kjæresten din. Kjenn på smaken når du kysser. Noen nyter også smaken av sæd. Den ligner faktisk ikke så lite på smaken av østers. Jeg håper du finner mange godeog sensuelle smaksopplevelser i uken som kommer!

Elsa Almås