Mozon Gull: Sexologen svarte leserne

Vår ekspert Elsa Almås svarte Mozons lesere på direkten. Dagens tema: Sex og smerter.

- En undersøkelse viser at to av fem av kvinner med seksuelle problemer har smerter under sex. Men fenomenet gjelder ikke bare kvinner, også mange menn opplever smerter og ubehag når de har sex, forteller sexolog Elsa Almås.

I dag svarte hun direkte på lesernes spørsmål om smerter og sex på vårt medlemsområde Mozon Gull.

Elsa er spesialist i klinisk psykologi og var med på å stifte Norsk Forening for Klinisk Sexologi. Hun er også medlem av Adferdsmedisinsk Selskap og The Harry Benjamin Society.

Sexolog-ekteparet Elsa Almås og Esben Esther Pirelli Benestad har i en årrekke representert det sexologiske fagmiljøet i Norge. Elsa Almås er kjent for mange lesere gjennom sine artikler og råd om psykologi og seksualitet i medier som Dagbladet, Cupido, Vi Menn og Mozon.no.

Har du spørsmål om sex og smerter? Les nettpraten med eksperten her på vårt medlemsområde Mozon Gull.

Bli medlem
Meld deg inn i Mozon Gull og still dine spørsmål direkte til sexologen. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Almås svare jevnlig på spørsmål fra leserne om sex og samliv, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

 

Mozon.no, 31.05.2005