Møt en mann

Ønsker du deg kjæreste? Her er noen tips til å finne drømmemannen.

Har du problemer med å møte mannen i ditt liv. Her er noen tips fra Match.com.

Ikke lag regler
Det finnes mange måter å møte menn på: Bruk dem! Ikke la vær å gå på blind date eller lete på internett fordi du i utgangspunktet er skeptisk til det. Kanskje er det nettopp der drømmemannen er.

Vær aktiv
Du finner ikke nye menn i sofaen hjemme. Bestem deg for å gjøre minst to spesifikke ting i uka som har med dating å gjøre. Møter du en mann du liker, så gjør noe med det. Ikke vent på at ting skal skje. Gjør noe selv for at det skjer.

Ikke vær for mange
Ikke ta med for mange venninner på sjekketuren. For menn kan det være vanskelig å bryte inn i grupper. Helst bør du bare ha med deg en eller to venninner.

Vær naturlig
Sminke og hårprodukter hører med når du skal på byen. Men ikke overdriv. Mennene vil se deg, ikke den dollete berta med altfor mye sminke.

Ikke vær for avvisende
Mange foretrekker å være litt avvisende i begynnelsen, for ikke å virke desperat. Du bør imidlertid ikke overdrive dette. Vær interessert når du prater med ham, men ikke kast deg over ham med en gang.

Vær positiv
Ikke fortell den potensielle kjæresten om hvor mye du hater t-banen, hvor irriterende sjefen din er og om de bråkete naboene dine. Fortell heller om positive ting i livet ditt.

(Kilde: Match.com)

 

Mozon, 28.7.2006