Mobilhandel uten Telenor

Handle med mobiltelefonen uten å være Telenor-kunde? Ja, det er mulig med selskapet Contopronto.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Contopronto gir deg muligheten til å handle med mobilen, og krever ikke at du er mobilabonnent i et spesielt selskap - som Telenor krever.

Billigere

Selskapet tar 1,95 kroner i gebyr per transaksjon. I tillegg kommer prisen for å sende den nødvendige tekstmeldingen.

- Vi ønsker at butikkene skal ta mesteparten av regningen. På sikt kan det altså bli billigere enn i dag. Målet er at mobiltelefonen kan brukes som kredittkort, sier Christian N. Wilse, administrerende direktør i Contopronto.

M-handelsprisene
 TelenorContopronto
Pris per SMS-melding1 krone1 krone
Årsavgift*0,- nå, 100 i framtida0 kroner
Gebyr per handel*1 - 3 kroner1,95 kroner
*Ifølge Telenors informasjonsavdeling blir dette antagelig innført neste år.Det du betaler i gebyr, kan du tjene inn på å kunne være tilknyttet billigere mobiloperatører enn Telenor. Ringer du lite, kan du spare vel 2.800 kroner årlig på å bytte fra Telenor Privat til Chess Business.

1435 kjøp

For dette beløpet kan du handle hele 1435 ganger med mobilen gjennom Contopronto - basert på dagens gebyr på 1,95 kroner per handel.

Derfor hjelper det ikke at Telenors mobilhandelstjenester foreløpig er gebyrfrie. Telenor har dessuten varslet at de vil innføre gebyrer senere.

- Det kan hende vi vil ta rundt 100 kroner per år i gebyr. Vi vurderer også transaksjonsgebyrer på en til tre kroner, sier Esben Tuman Johnsen, assisterende informasjonssjef i Telenor Mobil.

Les mer om mobilhandel med Contopronto

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!