Minus 40 kilo på nett

Liv Nyhus (38) fra Hof i Vestfold er årets internettslanker.

Foto: Geir Hareide Andersen

- Dette er først og fremst en personlig seier, sier Liv Nyhus til Mozon.

Da hun gikk i gang stanset vektnålen på drøyt hundre kilo. Fire kurs senere er trivselsvekten på rundt 68 kilo nådd. Hun er kjempefornøyd med Grete Roede kurset, og har ikke angret en dag på at hun meldte seg på som nettdeltager.

- For meg var det helt nødvendig for å få kabalen til å gå opp. Som turnusarbeider ble nettkurset et ypperlig alternativ, sier hun.

Nyhus kan ikke få fullrost sin kursleder, Anine Mildestvedt, som svarte på henvendelser sent og tidlig. Nå gleder hun seg til å treffe henne ansikt til ansikt.

- Vi er invitert på festmiddag med Grete Roede. Det ser jeg frem til, og gleder meg spesielt til å møte min ”mentor” Anine, sier Nyhus.

Imponert
Anine Mildestvedt, på sin side, er minst like spent som sin kursdeltager.

- Dette er jo ganske spesielt, og jeg må innrømme at jeg har litt sommerfugler i magen, sier hun.
Mildestvedt har jobbet fulltid som kursleder siden 1999, og var med fra starten da nettkurset ble lansert for to år siden. Hun har enorm respekt for den innsats og viljestyrke Nyhus har demonstrert gjennom fire kurs.

- Hun ga aldri opp. Og det resulterte i at hun, og ikke minst familien, fikk et nytt liv. Det er helt fantastisk, utbryter hun.

Kurslederen beskriver den spesielle kontakten som oppstod gjennom nettdialogen med Nyhus.

- Det var liksom full klaff, kjemien var der med en gang. Det høres sikkert rart ut, men jeg følte latteren og inspirasjonen gjennom det hun skrev. Hun var flink til å stille spørsmål, og tok alle tips og råd med seg videre. Jeg gleder meg stort til å treffe henne personlig, og tror det blir et veldig hjertelig møte, sier Mildestvedt.

Slanker du deg? Da er det lurt å holde vekten stabil.

LES MER:Behold vekten etter slanking

 

Mozon, 13.01.06.