Mest sex i Volvo

Sex i bilen er vanligere enn vi tror. Og ikke bare mens den står pent og pyntelig parkert – vi har også sex i full fart.

Et britisk forsikringsselskap har spurt 4.000 av sine bilforsikringskunder på hva de bruker bilen til, altså utover å kjøre med den.

Hensikten var å finne ut om bilistenes atferd påvirker skadeomfanget, og om det bør settes inn særlige advarsler til kundene.

Resultatene viser at 68 prosent har hatt sex i bilen, mens 10 prosent har hatt seg bak rattet i fart. 51 prosent opplyser at de har kysset hverandre mens de kjørte. Tidligere undersøkelser viser også at spesielt russere er ivrige elskere i sine Ladaer og Skodaer.

Foretrekker Volvo
Seks prosent av deltakerne i undersøkelsen sier at deres lidenskapelige øvelser har medført en skade på bilen, men kun et mindretall har gått til forsikringsselskapet med en skadeanmeldelse. Enten fordi de synes det er for flaut å gå i detaljer om uhellet eller fordi skaden har vært for liten.

Når utskeielsene har gått utover bilen har det som oftest dreid seg om en smadret bakrute eller ødelagte seter,

Ut fra opplysningene fra kundene har forsikringsselskapet laget en toppliste over hvilke biler kundene foretrekker til sex og flørt. Og da er det Volvo stasjonsvogn som kommer aller høyest på listen. Andre sexy biler er Mercedes Benz Sprinter Van, VW Camper, BMW 3 Saloon og klassikeren Ford Escort.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Slik blir du en superelsker

 

Mozon.no, 07.10.2006