Mer romantikk, takk!

Ønsker du deg mer romantikk i hverdagen? Her er tipsene som kan gi deg og kjæresten et ekstra løft:

Både kvinner og menn ønsker seg ofte flere romantiske øyeblikk med kjæresten. Men hvordan skal du få tid til det midt imellom hverdagsplikter, venner, matlaging og alt det som fyller dagen?

Hemmeligheten ligger i å legge romantiske signaler inn noen av de vanlige tingene dere gjør sammen. Og her er noen tips som kan få deg i gang:

Tar han deg for gitt? Test forholdet her:

Hjerter i jordbær
Jordbærsyltetøy, kaviar, remulade eller majones - det spiller ingen rolle bare du legger det i en hjerteformet stripe på brødskiva neste gang det er din tur til å lage frokost.

Et jordbærhjerte på brødskiva koster deg minimalt i råvarer, tar tre sekunder og vil redde dagen for den som føler seg litt underernært på romantikk.

- To til klineraden takk!
Bakerste rad på kino er det beste stedet for de som vil gi mer oppmerksomhet til kjæresten enn til filmlerettet. Og da er det egentlig ikke så nøye hvilken film dere velger, den kan jo uansett leies på video senere.

Klar melding
Klarer du å si ordene ”jeg elsker deg”? Og sier du det ofte nok? Om du ikke er typen til å komme med klissete kjærlighetserklæringer i tide og utide kan du kanskje heller skrive det ned på en lapp og legge det et sted deg vil bli funnet - for eksempel på hodeputen eller under tannbørsten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Om kjæresten har en velutviklet humoristisk sans kan du også prøve mer uvanlige metoder. Som for eksempel en juksetatovering på armen med kjæresten navn. Vær raus med ankere, sverd og hjerter og husk at tusj går bort om en uke eller to - ekte tatoveringer blir et større problem.

Et måltid for to
En romantisk middag består ikke av sprengt fasan og rådyr rødvin på byens dyreste restaurant. Det viktigste er derimot to mennesker som kan spise og snakke sammen ved et koselig middagsbord helt uten forstyrrelser.

Bruk mindre tid på maten og noen ekstra minutter på å pynte bordet, slå av mobilen, napp ut kontakten til TV og tenn noen stearinlys. Så er alt klart for en romantisk grandiosa sammen med den du elsker.

 

Mozon.no, 19.12.2006