Mer kjærlighet i jula

Jula handler ikke bare om gaver, mat og barn. Du må også pleie forholdet.

Juleferien nærmer seg med stormskritt. Selskaper, mas fra barn og middagslaging tar mye tid, og vips, så har julen gått og du er tilbake på jobb.

Jada, du tar deg nok tid til kosestunder med barna, hygge foran en morsom film og å nyte deilige middager. Men er det nok? Du må ikke glemme julesexen!

Harde pakker under treet? Les mer her:

Bruk hjelpemidler
- Vårt seksualliv er en særdeles viktig del av oss og bør ikke undervurderes. Dette gjelder like mye for folk som lever alene eller sammen med partner. Alt for mange sliter med seksuelle problemer, de fleste av disse kan løses på en enkel måte, sier en av landets fremste innen sexologi, overlege Haakon Aars, i en pressemelding fra SSL Healthcare Norge.

Han påpeker at et seksualliv må utvikle seg over tid. Det samme gjør kroppen og forholdet. Derfor bør kunnskapen og aktiviteten i sengen følge i samme retning.

Aars er opptatt av å være åpne om bruk av hjelpemidler. Flere bør lære om og ta i bruk sexhjelpemidler.

- Tradisjonelt har mange menn følt seg truet av hjelpemidlene. Dette er helt misforstått. Det hele handler jo om å ha det bra sammen og litt ekstra hjelp er til glede for begge. En økt seksuell opplevelse gir ofte økt lyst og det tjener jo begge på, sier Aars.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her er Aars råd til en mer sexy jul:

- Med litt planlegging kan fridagene brukes til gode opplevelser for kropp og sjel. Har dere barn så sørg for barnevakt noen timer og sett av tiden til nettopp sex.

- Bestem dere for å legge unna hverdagslige problemer for noen dager og kun fokusere på hva dagen bringer.

- Unngå for mye alkohol.

- Bestem dere for å utvikle et godt seksualliv sammen

- Snakk ut om problemene og forsøk å finn løsninger ved hjelp av eventuelt sexhjelpemidler. De er der til å brukes!

Her er flere tips for en sexy vinter.

 

Mozon.no, 23.12.2006