Mer kjærlighet i 2007

Glem de gamle nyttårsforsettene om et sunnere liv og gi heller et løfte til kjæresten. Her er fem kjærlighets-løfter som vil gi et enda bedre 2007:

De vanligste nyttårsforsetter handler om kjedelige ting som å spise sunnere, drikke mindre eller stumpe røyken. Men hva med kjærligheten da?

- Gjør opp regnskap for året som er gått. For å vite hvor du vil, må du også finne ut av hvordan ting har vært, mener den svenske samlivseksperten Lena Gustafsson.

Hun mener at ingenting har større betydning for livet ditt enn et lykkelig kjærlighetsforhold. Og nyttår er en god anledning til å evaluere om dere gjør det beste ut av mulighetene.

Tar han deg for gitt? Ta testen her:

- Kjærlighets-løftene handler om å love hverandre noe som gjør dere lykkeligere. Løftene skal være mulige å holde, og dere skal heller ikke gi løfter som bare den ene har lyst på.

- Løftene skal enten gjøre dere selv lykkeligere, eller være felles løfter som dere begge blir lykkeligere av, sier Gustafsson til avisen Expressen.

Trenger du tips til gode kjærlighets-løfter for 2007? Her er noen forslag:

1) Mindre overtid
Jeg skal være flinkere til å planlegge på jobben slik at vi kan ha fritid sammen i helgene. Lørdag og søndag skal bare brukes på jobben i nødstilfeller.

2) Si nei
Vi skal ikke fullbooke helgene med planer. Vi trenger heller ikke å si ja til alle arrangementer vil blir bedt med på.

3) Flere overraskelser
Jeg skal overraske deg oftere på vanlige dager. Ved å ta oppvasken før du kommer hjem, kjøpe en CD jeg vet du liker, eller ta med blomster hjem på en vanlig tirsdag.

4) En frikveld i uken
Vi lover å sette av en hel ettermiddag og kveld hver uke som vi kan bruke sammen. Vi bestemmer oss hver uke for hvilken dag som passer best, og sørger for å gjøre noe hyggelig og morsomt sammen i den tiden.

5) Ferie sammen
Vi vil reise til syden sammen. Derfor sparer vi begge 500 kroner hver måned slik at vi kan kjøpe en reise til neste vinter.

Fortsatt singel sier du? Slik treffer du mannen i ditt liv:

 

Mozon.no, 01.01.2007