Menn vil ha date-sex

Myten er bekreftet: Forskning viser at flere menn enn kvinner vil ha sex på første date.

En fersk undersøkelse fra det canadiske nettstedet fastlife.com viser at menn ivrer for sex på første date.

Rundt 400 single deltok i undersøkelsen, der de ble spurt om sine holdninger til dating. 44 av de spurte mennene svarte at de var villige til å ha en hyrdestund under dynen første gang, mens kun 23 prosent av kvinnene var enige.

Fastlife.com er et av verdens største speed-dating nettsted, og har mer enn 75.000 faste brukere. Undersøkelsen viser at brukerne ikke tror at holdningene mellom menn og kvinner har endret seg mye i moderne tid.

Humor og utseende
Kvinner som søker kjærligheten leter etter menn med humor, intelligens, sosiale egenskaper og selvtillit. Mens menn tenner på jenters humor, intelligens og utseende.

Satser du på nettflørting og nettdating? Her er tipsene for å få guttas oppmerksomhet og bli en uimotståelig nettflørter:

Når det gjelder kyssing kommer kvinner og menn ganske likt ut. 98 prosent av mennene vil kysse på første date, mot 94 prosent av kvinnen. De er også enige om at det er viktig å ha sikker sex.

Sexolog Joan Ørting mener at en one-nightstand er godt for utviklingen i en singeltilværelse. Eksperimentering og kommunikasjon er viktig for et fremtidig langvarig forhold.

- Mer maskulin? Frekkere? Eller mer aktiv i sengen. Dette er kunnskap du får glede av når du finner en partner, sier hun til danske Ekstrabladet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men mange synes dessverre dating er stress. Hvorfor blir vi så nervøse rett før Det Store Stevnemøtet?

Her er fem råd for å få date-nervene under kontroll:

 

Mozon.no, 22.11.2006