Menn trenger også kos

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Menn trenger også kos
For mange er det gammelt nytt at menn liker å bli kost og puslet med, og har behov for kjærlighet, intimitet og nærhet - ikke bare vaginal onani. Men det viser seg likevel at mange enda ikke har fattet dette poenget.

Det er grunnleggende forskjeller mellom menns og kvinners seksualitet, hvorav den viktigste forskjellen nok er at mannen gjennom sin penis tidlig i livet får et håndfast og lett tilgengelig forhold til seksualiteten sin. Kvinner opplever seksualiteten som noe langt mer abstrakt og sammensatt. Våre kjønnsorganer ligger litt mer tilbaketrukket, så det kreves mer av oss for å finne frem til seksualitetens mest nærliggende gleder. Vi vil nå trekke frem noen av kjennetegnene ved mannes seksualitet:MANNEN LIKER Å VÆRE SPESIELL
Mannen liker å være spesiell og ulik alle andre. Derfor blir det viktig å se nettopp hans spesielle egenart. Mange menn er redde for å være spesielle på feil måte, det er derfor viktig å fortelle ham hva det spesielle var som gjorde at du falt for nettopp HAM. Menn har en utrolig evne til å lage fantasier om hvor fantastiske elskere alle andre menn er, og spesielt de mennene du eventuelt har vært sammen tidligere. Spar ham for historier om dine tidligere kjærester, og la ham føle at akkurat nå er han den eneste ene for deg, utvalgt av alle verdens menn på grunn av egenskaper som gjorde ham spesiell for deg.
MANNEN TRENGER Å VÆRE OBJEKT FOR DITT BEGJÆR!
Kvinner lærer mer enn menn om det å være gjenstand for andres begjær. Det kan noen ganger føre til at kvinnen ikke blir så oppatte av hva mannen liker. Hun får ham jo likevel fordi HAN vil ha henne. Så blir han på sin side sittende med en lengsel etter å selv å bli begjært. Alle parforhold har godt av at partene gjerne vil glede hverandre. Hvis du vil glede din mann, må du lytte til drømmene og lengslene hans. Kanskje må du spørre ham rett ut, og vise at du faktisk er interessert!
Mange menn vil bli både glade og kåte bare ved at du viser dem den interesse å lytte til nettopp deres drømmer og lengsler.
MANGE MENN ER REDDE
De fleste menn har utallige opplevelser av hvordan det er å bli avvist. Når kvinner avviser, tenker de kanskje ikke over at de avviser mer enn kveldens samleie. Kvinner klager over at mannen bare viser dem oppmerksomhet i sengen - det er faktisk slik at endel menn kanaliserer all sin kjærlighet gjennom nettopp seksualiteten. Når de blir avvist gang på gang, slutter de å vise følelsene sine, rett og slett for de ikke orker å bli såret. Mange menn er redde. De er redde for å fortelle hva de ønsker seg. Altfor mange ganger er de blitt fortalt at deres lyst er påtrengende, ubehagelig for kvinnen, skitten, mannssjåvinistisk eller mindreverdig. En forutsetnig for å finne ut av ham og glede ham, blir derfor at du bidrar til å skape et rom og en stemning omkring dere som gjør at han kan føle seg trygg nok til å vise deg bredden i sitt følelsesliv.
MENN LIKER OFTE Å SE
Menn liker ofte å se - og om du er den han elsker, liker han å se DEG. Har du noen gang forsøkt å kle deg på en måte som du tror eller vet at han synes er erotisk og spennende? Er du stolt av din egen kropp slik at du kan vise den til ham på en slik måte at han føler det trygt å tenne på den?
Han har sannsynligvis ofte fortalt deg at han elsker kroppen din, også de delene du kanskje er misfornøyd med. Heldigvis er det forskjell på smak og behag, og det er ikke oss kvinner gitt å sette oss inn i hva menn tenner på. Det er også viktig å huske at det som er billedskjønt ikke nødvendigvis er sexy!
MANNEN TRENGER ET LANGT FORSPILL
Ved at du på forskjellige vis tar initiativet, og viser at du vil ha ham, blir han glad og kåt. Tro ikke at han ikke vil sette pris på et langt forspill gjerne med snusing, slikking og stryking. Husk at når utløsningen først har kommet, vil mange menn ikke være i stand til å holde på lenger. Det er tiden før utløsningen som lar seg trekke ut til glede for dere begge. De fleste menn har lært tidlig å ta den raskeste veien fra kåthet til utløsning, nemlig gjennom onani. Når menn skal ha sex med en kvinne, må han lære å holde spenningen i kroppen. Gjennom forspillet kan en ta mange omveier. Dette er fin trening i å holde tilbake utløsningen. For de fleste menn er det status å kunne kontrollere utløsningen og utsette den lengst mulig. Mange klarer det ikke, nettopp fordi de ikke har lært seg til å la opphisselsen gå i bølgedaler: Nærme seg klimaks, og så stoppe stimuleringen til opphisselsen har lagt seg litt igjen.
MENN TRENGER BEKREFTELSE
Menn er uvante med å bli lagt merke til som seksualobjekter, men de setter ofte pris på å være det. Fortell ham hva du synes er fint med klærne hans, kroppen hans og gjerne kroppen og penisen hans. Dersom du føler deg trygg i hans nærhet, fortell ham det også. Ofte snakker menn seg imellom for å få bekreftelse på at de ER noe. Den berømte og beryktede romanen Sangen om den røde rubin av Agnar Mykle, handler blant annet om en mann som leter etter en kvinne som er sterk nok til å gi ham den samme bekreftelsen som han hadde behov for fra sin far i oppveksten. Først da blir mannen voksen når han ikke lenger er avhengig av bekreftelse fra far eller andre menn som erstatninger for far. Det er klart at det krever noe av deg, og den autoriteten må du gi deg selv.
Hvordan gir man en mann bekreftelse? spør du kanskje? Du gjør det ved å se ham som person og fortelle ham hva du ser. Kanskje må du også tenke deg at det er egenskaper og lengsler bak overflaten som han ikke viser deg uten videre. Kvinners mannsforsakt skyldes ofte at kvinnene bare har sett mannens fasade. Dersom det er ting du setter pris på, fortell ham det! Du kan for eksempel gjøre det ved å vise interesse for og verdsette det han gjør både i arbeid og fritid.
Alltid vil det være slik at dersom noen ønsker at andre skal gi dem glede, må de fortelle hva de gjerne vil ha. Det ansvaret har alle overfor hverandre.
BIDRA MED DINE FANTASIER!
Det ligger store erotiske muligheter i et parforhold. Det finnes mange seksuelle apetittvekkere som dere kan utvikle sammen. Du trenger ikke å fortelle ham dine hemmeligste fantasier, men det kan være en morsom lek i et parforhold å utvikle fantasier sammen. Slike fantasier kan også ofte utvikles til rollespill. Sexlivet kan bli kjedelig dersom en havner i en rutine, kanskje rett og slett på grunn av at en mangler overskudd til noe annet. Prøv derfor å lag deres egne Sexferier (Hvorfor sende mennene alene til Bankok?) - En norsk sexferie betyr rett og slett at dere setter av tid, sørger for å hvile ut, og skaffer de nødvendige ting en trenger for å lage sin personlige vri. Minimum i feriekofferten er massasjeoljer - så kan dere plusse på etter smak: Sexy, undertøy, massasjeapparater, dildoer, erotiske blader, filmer, musikk, kanskje noen erotiske oppskrifter og ingredienser til disse?
SEX ER OGSÅ SAMLIV!
For at sexlivet skal bli til glede og nytelse for dere begge, er det altså nødvendig at du ikke overlater alt til ham. Det kan føles uvant og unødvendig - kanskje er du en av dem som har ditt fulle hyre med å passe på at han ikke får lyst hele tiden! Da er du spilt ut over sidelinjen, og må legge en plan for å komme på offensiven. - Jeg kan love deg at jo mer initiativ du tar, jo mindre plaget vil du bli av hans mas i fremtiden!