Menn som hater Valentine's

Kvinner elsker blomster, sjokolade og alt som har med Valentine's Day å gjøre. Men de fleste gutter hater slik tvangspålagt romantikk. Slik får dere en bedre Valentine's Day.

Kanskje har du en kjæreste som ofte overøser deg med blomster og romantiske middager, eller han som glemmer romantiske merkedager, men som kommer på den når den først er omme, og gjør et febrilsk forsøk på å redde stumpene? Uansett hvilken type du har falt for, så hviler det et stort press på mannen om å innfri i morgen, på Valentines-dagen.

Men i år bør du kanskje tenke litt smartere: Ikke la Valentine's Day bli en eksamen i flørt og romantikk. Bruk den til å gjøre forholdet bedre.

Valentine er faktisk bra for deg. Les mer her!

Vi gir deg fire forslag for en bedre Valentine's Day:

1. Vær tydelig med forventningene dine
Kunnskap er makt. Fortell kjæresten din hva du kunne tenke deg på Valentine's Day, og sannsynligheten for at han innfrir det er langt større. Dessuten sparer du ham tankebryderiet, og med tiden øker oddsen for at han vil planlegge ting på egen hånd for å overraske deg.

2. Godta det han måtte komme opp med
Det er ikke enkelt, nei. Men har du først gjort ham oppmerksom på hva du vil ha, er det helt nødvendig at du skrur ned forventningene. Blir du åpenbart skuffet dreper det bare lysten hans til fremtidig innsats. Takknemlighet derimot gir ham selvtillit til å trå enda mer til neste gang. Husk: Øvelse gjør mester!

Artikkelen fortsetter under annonsen

3. Prøv å forstå at menn viser kjærlighet på sin måte
De fleste menn vil føle at tilstedeværelsen i forholdet er bevis nok på deres kjærlighet, og har vanskelig for å se hvorfor kvinnen trenger ytterligere bekreftelser. Noen forstår imidlertid at kvinners syn på verden fortoner seg litt annerledes, og at det må taes i betraktning. Legg godviljen til, så vil du nok se at han viser deg oppmerksomhet på flere måter.

4. Gi ham noe i retur
Valentine's Day er en to-felts vei. Du vet vel hva kjæresten din ønsker seg? Overrask ham, da vel.

Les også: Mer kjærlighet i 2007

 Trenger du oppskriften til et lykkelig ekteskap? Les om den her:

 
Kilde: IVillage.com