Matrix-telefonen i praksis!

Vi har brukt Nokias nye flaggskip, WAP-telefonen 7110. Er den verdt pengene, eller er WAP fremdeles en tjeneste som bare fenger "gadget-freakene"? Etter to ukers daglig bruk har vi bestemt oss. Svaret avhenger av hva du er ute etter!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

7110 ble riktignok ikke brukt i "The Matrix", der brukte de nemlig den gamle Nokia 8110, som for anledningen var modifisert med deksel som spratt ut ved at du trykket på en knapp. 7110 har imidlertid også det "utsprettbare" dekselet.

"Beviset" kan du se på denne siden!

Er du en av de som hele tiden må ha det nyeste, og "hippeste" utstyret, har du ikke noe valg. Du ha en WAP telefon, koste hva det koste vil.

Og vær sikker, det gjør det også. Vi har tidligere skrevet om om Nokias "dryppleveringspolitikk" når det gjelder å "hype" markedet.

DinSide og WAP. Trenger du egentlig mer?
DinSide og WAP. Trenger du egentlig mer? Vis mer

Det begynner med massiv PR for å vekke interessen blant de kjøpekåte forbrukerne. Men når kundene løper ned nærmeste mobilbutikk, må de som regel dra tomhendte hjem.

Det er nemlig kun noen få butikker som har fått nok WAP-telefoner, til å dekke etterspørselen. Muntre sjeler har derfor forlengst forstått at "WAP" egentlig står for Where Are the Phones?".

Resultatet er at de få telefonene som finnes, har gått til de kundene som har vært villig til å betale mest. Veiledende pris skal være rundt 5000 kroner, men vi har hørt om WAP-telefoner som har gått for hele 15.000 kroner.

Hvis du ikke får jobben til å betale regningen på 15.000 kroner, bør det være et sikkert tegn på at du er moden for skjønnsligning...

Det er den nemlig ikke verdt.

Hva vi synes om telefonen finner du ut ved å trykke på lenkene øverst til høyre i artikkelen.

Vil du fortelle verden om du hater, eller elsker WAP, kan du delta i diskusjonsgruppen nederst.

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Vil du lese våre gamle artikler om WAP kan du trykke på disse lenkene: