Mannen i ditt liv

Har du venninner som fråtser i mannebein, mens du er singel og ensom? Her er tipsene for å finne mannen i dine drømmer:

Du er søt, attraktiv og morsom, men allikevel er det venninnene som vasser i kjekke menn?

Ingen grunn til å fortvile - vi går rett på tipsene som kan gi deg suksess på kjærlighetsmarkedet:

1) Hold deg på banen
Kjærlighet trenger trening, både for kropp og hjerne. Jo lenger det har gått siden forrige date, desto vanskeligere er det å sette alle kluter til når anledningen byr seg.

- Jeg bør ikke fortelle deg at du skal suge tak i nærmeste anstendige mann i helgen og gi ham en runde tungetango. Men om du har falt helt ut av rytmen, er det kanskje akkurat dette du trenger for å komme på banen igjen og føle deg attraktiv, forteller sex-guru Tracey Cox til nettmagasinet iVillage.

2) Tenk sex
Øynene er visst sjelens speil. Og menn kan gjenkjenne blikket til en kvinne som tenker erotikk. Dersom du tillater deg å tenke ofte på sex, vil du også oppføre deg annerledes og oppfattes som mer sexy.

3) Latter og skryt
Akkurat som jenter, er de fleste menn svake for hyggelige komplimenter. Fortell at han har stilige klær, at jobben hans er spennende og at han er modig som tør å drive med hundekjøring, klatring, dykking eller hva det er han liker å snakke om. Om du i tillegg ler av vitsene hans, risikerer du å le hele veien til senga.

4) Flere mannevenner
Liker du menn? Jeg mener, virkelig liker? Mange menn setter nemlig pris på en jente som kan være med på ekte mannfolkting.

En sikker metode for å få kontakt med menn, er derfor å gjøre guttegreier. Gå på fotballkamp på puben med Liverpool-skjorte og se hva som skjer. Tør du i tillegg spille biljard og snakke om musikk som ikke er på VG-lista, vil du få mange lange blikk.

Fall allikevel ikke for fristelsen til å oppføre deg fullstendig som en gutt, husk at de er de feminine sidene ved deg som gjør deg interessant på puben.

- Dersom du behandler menn som en fiende, vil de også oppføre seg slik. Men om du kan nærme deg menn med en åpen holdning, vil du bringe frem det beste i ham, mener Tracey Cox.

5) Flørt med kroppen
Sexy kvinner kan også kunsten å flørte helt uten ord. Et langt øyekast, et vakkert smil og en tilfeldig berøring kan være alt som skal til for å starte et jordskjelv hos forsvarsløse menn.

Erfarne flørtere vil også kjenne til selve sjefstrikset som kan skille en god flørt fra en helt herlig en: Speiling går rett og slett ut på at du skal kopiere signalene som han eller hun sender deg.

Når han lener seg innover for å fortelle deg noe, lener du deg også nærmere. Og når hun tar en slurk av drinken og ser deg inn i øynene, gjør du det samme.

Teorien bak speiling er at vi ofte liker mennesker som er like oss selv. Dersom en person oppfører seg likt som oss vil vi føle at vi er på samme nivå og at vi er i samme humør. Pass bare på at speilingen ikke blir altfor åpenbar, husk at du er en flørt og ikke en mimeartist.

 

Mozon.no, 19.05.2006