Mange slags utroskap

Ifølge kvinner er ikke utroskap bare sex med en annen. Og derfor må menn være forsiktige når de er i et forhold, viser en ny undersøkelse.

Hva regnes som utroskap? Sex med en annen enn partneren? Å kline med en annen? Eller roting på dansegulvet?

Skal vi tro en undersøkelse fra AskMen.com, er utroskap mye mer enn dette.

I hvert fall for jenter. Mens 74 prosent av guttene mener utroskap begynner med et kyss, mener jentene noe annet.

Likevel er kvinner mer utro enn menn. Les hele saken her.

Seksuell kontakt
Alle de hundre jentene i undersøkelsen mente at seksuell kontakt med en annen var utroskap. Kyssing, kjærtegn, oralsex og samleie med en annen kvinne, er uten tvil utroskap, mener kvinner.

Tillitsfull prat
Kvinner liker at du skal åpne seg fullstendig for henne. Dere skal kunne dele alt og ha mange hemmeligheter sammen. Denne pakten føler 36 prosent av kvinnene at du bryter hvis du åpner deg for en annen kvinne. Enkelte kvinner ser faktisk på dette som mer sårende enn sex med andre.

Dirty dancing
Litt aktivitet på dansegulvet kan være helt uskyldig. Likevel mener 41 prosent av kvinnene at mannen skal holde seg langt unna de dansende damene. Mange ser på dansing som en seksuell aktivitet, og vil derfor ha ham for seg selv under discokula.

Flørting
Du har lov til å flørte litt med resepsjonisten på jobben og kassadama. Men blir samtalen for seksuell, bør du dreie samtalen over til noe annet, skal vi tro 35 prosent av kvinnene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stripping
Enkelte kvinner ser på ethvert strippeklubbesøk som utroskap, men de fleste vil tolerere dette. Problemet oppstår i det øyeblikket du tar på en stripper. Hele 79 prosent av kvinnene mener at nærkontakt med danseren er svikefullt.

Nettsex
I disse elektroniske tider, synes mange at nettsex kan være spennende. Men hvis du har kjæreste, bør du holde deg unna. Selv om masturbering foran skjermen er verst, vil kvinner helst at du heller ikke skal snakke om sex på nettet. Det mener i hvert fall 80 prosent.

LES MER: Slik takler du utroskap.

Er mannen din utro? Her er fem tips som avslører utro ektemenn.

 

Mozon.no, 20.10.2006