Macbook Pro - verd sin vekt i gull

Endelig en datamaskin som holder seg i verdi?

Publisert
Sist oppdatert

Det er en kjent sak at prisen på laptopen du kjøper faller omtrent i det sekundet du bærer den ut av butikken.

I tillegg tar det ikke lange tiden før den er utdatert.

Sjansen er imidlertid hakket større for at denne fra Computer Choppers holder seg litt bedre i verdi: Gold Plated Macbook Pro er dekket av 24 karat gull - med den berømte eplelogoen i diamanter.

Alt om Mac på DinSide Data.

Midas touch

Akkurat slik den diamantbesatte iPoden dingz.no skrev om tidligere i høst, er dette et one-off prosjekt.

<strong><i>Foto:</strong> www.computer-chopper.com</i>
Foto: www.computer-chopper.com Vis mer


Billig er den følgelig heller ikke, men det er kanskje ikke så rart, når vi det siste året flere ganger har kunnet melde om rekordhøye gullpriser.

Flaks da, at den lave dollarprisen kan veie litt opp for den stive prisen, som ifølge Expressen.se er et sted mellom 7.000 og 9.000 kroner - på toppen av det maskinen koster. Legger du til et par tusenlapper kan antall - og type - juveler endres slik du vil ha det.

Er prisen for stiv for deg? Firmaet jobber med å lage glamorøse varianter av logoer og produkter, som gaver, eller ulike engangsprosjekter, slik som dette. En iMac i aluminium står også på agendaen. For en neve dollar (ihvertfall fra 50 dollar) får du gravert inn ønsket motiv på laptopen din med laser.

Kjøp dyrt og lett, spar mest

<strong>Hadde det vært en PC, så hadde den nok gjort det bra i IT-avisens <a target="_blank" href="http:</strong>//www.itavisen.no/pimpmypc/">"pimp my PC"-serie</a>. <br />
 <i>Foto: www.computer-chopper.com</i>
Hadde det vært en PC, så hadde den nok gjort det bra i IT-avisens "pimp my PC"-serie.
Foto: www.computer-chopper.com Vis mer


Kilde: Expressen.se, Computer Choppers

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer