Lottomillionær tapte alt

Vant 50 millioner kr i Lotto - mistet kone, jobb, hjem og penger.

Publisert
Sist oppdatert

For ni år siden vant australske David Taylor (57) ti millioner australske dollar i Lotto - cirka 50 millioner norske kroner.

Nå angrer han på at han leverte inn lottokupongen. For siden den dagen hans Lottorekke gikk inn har alt gått på trynet for den stakkars millionæren.

Taylor er nå skilt fra sin kone, har mistet hjemmet sitt, alle pengene sine i dårlige investeringer, og har nå akkurat avsluttet en rettsak med en tidligere vennefamilie.

Vinn i Lotto med DinSide

50 millioner i Lotto trenger ikke bety at du får et bedre liv. Det fikk den australske familien Taylor erfare.
50 millioner i Lotto trenger ikke bety at du får et bedre liv. Det fikk den australske familien Taylor erfare. Vis mer


- Hvor mange ganger har jeg ønsket jeg aldri vant i Lotto. Det har ødelagt livet mitt, sier Taylor til avisen The Daily Telegraph.

Hardt å være lotto-millionær

Taylors helvete begynte da han investerte i en olivengård, rett etter at han hadde vunnet toppgevinsten i spillet Oz Lotto. Taylor inngikk en muntlig avtale med en vennefamilie, familien Nam, som skulle få bo gratis på gården, mot at de arbeidet der, for så å dele profitten.

Taylor hevder oliventrærne døde fordi vennefamilien ikke vannet dem. Taylor forsøkte å kaste dem ut, men Nam-familien påstod de hadde en 20-årsavtale om å bo på gården.

Taylors kone tok da med seg en utkaster/pengeinnkrever til gården. Tim Nam følte seg så truet av denne utkasteren at han skøyt og drepte han. Nam endte opp i kasjotten.

Slik takler du lottomillionene

Hele såpeoperaen ble avsluttet i går, da familien Nam trakk tilbake sitt søksmål mot familien Taylor. Nam saksøkte nemlig Taylor-familien for nærmere to millioner norske kroner, som følge av det de mener var et avtalebrudd.

Kilde: The Daily Telegraph

MER LOTTO:


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer