Litteratur til begge

Nå har bokhandlerne satt frem de typiske parbøkene i hyllene sine.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

På Tanum i Oslo flommer det over av bøker av typen: "Hvordan bli lykkelig i ekteskapet", eller " Samlivets faser". Mange synes det må være opp til paret selv å kjøpe slik litteratur.

En ting er i hvert fall sikkert. De typiske singelbøkene bør du styre unna i anledning den store dagen. " Bridget Jones dagbok ", " Menn fra Mars" og " Single " er typiske boktitler som kanskje ikke passer inn blant satt servise og etablert bestikk?

Kokebøker

Kokebøker får du i alle prisklasser
Kokebøker får du i alle prisklasser Vis mer

Er du gift, nytter det ikke å sverge til kjøpepizza og annen ungkars(kvinne)-mat. Nå skal kokekunsten blomstre til svigermor kommer på besøk.

Kokebøker er fine gaver som fås i alle prisklasser. Er du smart velger du en kokebok med dine egne yndlingsoppskrifter. Så kan du glede deg til neste middagsbesøk.

Erotisk bibel

Kama Sutra får du i ulike fasonger. Fra 148 kr.
Kama Sutra får du i ulike fasonger. Fra 148 kr. Vis mer

Bøker som "Hot Sex" eller "Hot Love" er kanskje vel dristige. Men hva med en utgave av Østens erotiske Bibel, - Kama Sutra. Den får du i både billige og dyrere utgaver. Undertegnede har sett Kama Sutra ligge fremme på gavebordet i flere bryllup. Og tar vi ikke helt feil, var det faktisk den gaven flest plukket opp og kikket på.