Leketøy for millionærer

Alt kan lages av gull. Bare se her.

Publisert
Sist oppdatert
Hva med en laptop dekket av gull? Eller en gullbelagt fjernkontroll til TV-en og garasjen?


Neste uke arrangeres rikmannsmessen Millionaire Fair i Moskva. Messen blir markedsført som den mest luksuriøse messen i Europa, og er et mekka for alle som har godt med cash på kontoen, eller som skulle ønske de hadde det.

>> Bilder: Leketøy for millionærer

Messen viser fram det nyeste og mest eksklusive innen luksusriøs livsstil. Et av messens største trekkplastere er en vodkaflaske dekket med et 24 karats gullbelegg. Flasken blir vist fram på messen, og skal legges ut for salg. Prisen er foreløpig ukjent.

DinSide har plukket sammen et utvalg produkter laget av gull, som ganske sikkert ville falle i smak blant besøkende på millionærmessen. Hva med en laptop dekket av gull? Eller en gullbelagt fjernkontroll til TV-en og garasjen?

>> Se bilder av de gylne produktene her.

Millionair Fair blir arrangert 22. til 25 november 2007 i Crocus-Expo i Moskva. Du trenger ikke være millionær for å delta. Billetter koster 30 euro per dag per person. Les mer på messen nettsider.

MER LUKSUS:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer