Lefdal er rimeligere enn finn.no

Lefdal og Elkjøp kom denne uken med et tilbud på iPad 16 GB Wifi. Det er billigere enn finn.no.

Apple`s populære iPad har stor suksess i Norge.  Foto: DinSide
Apple`s populære iPad har stor suksess i Norge. Foto: DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple har lenge vært kjent for å ha like priser på sine produkter. På Apple sine hjemmesider er det mulig å kjøpe en ny iPad til 4.090 kroner. Lefdal reklamerer på sine hjemmesider at man nå kan kjøpe iPad til 3.890 kroner. Såvidt DinSide kan se er det bare Lefdal og Elkjøp av utsalgssteder i Norge som kan tilby slike priser. Det kan ha sammenheng med deres størrelse.

Sjekk tilgjengeligheten

- Vi priser oss etter markedet og vil være billigst i markedet, sier administrerende direktør i Lefdal, Trond Samuelsen. Idag er det seks varehus som har iPad inne hos Lefdal.

Etter hva DinSide kan se er det bare i Haugesund du kan velge [email protected] Løsningen hvor du betaler på nett og henter ut varen i varehuset etterpå.

Elkjøp tilbyr samme løsning, men de har opplyst at tilbudet varer til og med søndag. Hos Elkjøp er det flere varehus som tilbyr [email protected] Samuelsen sier at Lefdal skal tilby [email protected] i de butikkene som har iPad, så det er mulig det kommer også her.

Finn vs Elkjøp/Lefdal

Et kjapt søk på finn.no viser at det ikke lønner seg å handle iPad der. DinSide finner bare en iPad som er rimeligere på finn.no enn nevnte butikker, i tillegg lønner det seg å kjøpe produktet av en autorisert forhandler. Da har du også norsk forbrukerlov å støtte deg på hvis noe uforutsett skulle skje. Får du med kvittering hvor produktet er kjøpt i Norge har du like rettigheter. Viser kvitteringen at den er kjøpt i utlandet er det den internasjonale forbrukerloven som gjelder.

Vær forsiktig

Det er viktig å utvise forsiktighet ved kjøp av trend-produkter. Uten kvittering har du ingen garanti for at varen du kjøper ikke er et stjålet produkt.

Priser som er oppsiktsvekkende lave, og som regel er for gode til å være sanne, er gjerne det. Kjøper du en produkt som har en uforholdsmessig lav pris, kan du være ansvarlig og bli dømt for uaktsomt heleri.

Uoppmerksomhet lønner seg ikke

Nå er det ikke slik at det bare gjelder iPad. Det er flere produkter DinSide har sett på finn.no, som ligger ute med en dyrere bruktpris enn det produktet koster nytt i butikken. Derfor lønner det seg ofte å ta en rask runde på internett og i butikker for å se om tilbudet på finn.no er så godt som det ser ut til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer