90 pxl
90 pxlVis mer

Lad opp kontantkortet i telefonkiosken

Har du Telenors RingKontant kan du nå lade den ved hjelp av en av Telenors grønne korttelefoner og et bankkort.

Er du en av de mer enn 500.000 mobiltelefonbrukerne som har Telenors RingKontant? Nå slipper du å dra byen rundt på jakt etter åpne kiosker og butikker med påfyllingskort til din mobiltelefon. I tillegg til ca. 7.000 utsalgssteder for kontantkort kan du nå fylle på med tellerskritt i omkring 5.000 telefonkiosker for kort.

Lading i grønne telefonkiosker

De telefonene som kan benyttes er Telenors grønne korttelefoner som står utplassert på mer eller mindre sentrale steder i norske byer og tettsteder. Du kan ikke bruke den gammeldagse telefonkiosken med myntinnslipp.

Du lader mobiltelefonen slik:

  • 1: Løft av røret og sett inn betalingskortet.

  • 2: Trekk ut igjen betalingskortet og vent mens nummeret overføres. (Ca. 10 sekunder.)

  • 3: Ring 915 00 900, avslutt med #.

  • 4: Tast inn mobilnummeret du vil lade opp, bekreft med #

  • 5: Velg ladebeløp (150, 300 eller 500 kroner), og bekreft med #.

  • 6: Vent på bekreftelse på at ladingen er vellykket.
Du kan benytte kreditt- eller betalingskort fra VISA, Diners Club International, Eurocard/Mastercard og American Express. Du har også mulighet til å lade andre telefoner enn din egen.

Pris

Det koster ikke mer enn selve ladingen, samt gebyret fra kortselskapet, å kjøpe seg nye tellerskritt på denne måten. Det betyr at du vanligvis betaler noen få kroner i gebyr til selskapet slik du vanligvis gjør når du bruker kortet til varekjøp. Men husk: Det må være dekning på kontoen for at dette skal fungere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lader du for 500 kroner får du i tillegg 50 kroner ekstra å ringe for. (Det gjelder også for deg som kjøper ladekort på "gamlemåten".)