<strong>GOD SEX:</strong> dropp kritikken, verdsett partneren din. Foto: colourbox.com
GOD SEX: dropp kritikken, verdsett partneren din. Foto: colourbox.com Vis mer

- Kvinner må slutte å syte

Først da får de det godt sammen med partneren, mener dansk sexolog.

Publisert
Sist oppdatert
Etter en måned vil han føle seg mer verdsatt og nyforelsket igjen, og dere vil garantert får mer og bedre sex.


Det er vanskelig å bryte ut av en ond sirkel når forholdet preges av kritikk, bråk og krangling. Da er ikke en syltynn unnskyldning nok til å få sexlivet i gjenge igjen.

- Et av de største problemene i dagens parforhold er at kvinner går rundt med en kronisk utilfredshet over mannen, sier Joan Ørting til danske Expressen.

Og utilfredsheten blir ikke mindre av at mannen gjør alt for å tilfredsstille sin kvinne. Tvert imot. Det er nemlig opp til kvinnen og komme seg ut av magesurheten og rollen som husets kranglefant, ifølge sexologen.

Er forholdet ditt et eksempel på ekte kjærlighet? Eller er dere sammen av gammel vane? Ta testen her:

Verdsett ham
- Jo mer vi krangler og anklager mannen for ikke å være slik vi vil, desto mindre får vi ut av det. Vi synes han bør bryte ut av skallet, men det tør han ikke. I stedet blir han handlingslammet og lunter bort til PC-en eller TV-en der han får være i fred.
Kvinnene blir rystet over reaksjonen, sier Ørting som har behandlet utallige par for dette.

Ikke alle kvinner kjører en ”bitchete” stil, men de som gjør det, må bestemme seg for å bryte uvanen, oppfordrer Ørting. Hennes råd er å virkelig gå inn for stoppe evinnelig kontroll og kritikk.

Skal du først krangle, gjør det ordentlig. Her er psykologens råd

Mer og bedre sex- I stedet for å finne fem feil hver dag, tar du en dag av gangen hvor du sier til deg selv at du ikke skal rette eller kritisere din partner. Ikke fortell ham om ditt lille prosjekt, og det er ikke sikkert at han oppdager det med det samme. Men gevinsten på lang sikt er sikker som banken, sier hun.

- Etter en måned vil han føle seg mer verdsatt og nyforelsket igjen, og dere vil garantert får mer og bedre sex, sier hun.

Ute etter en god sexopplevelse? Da bør du satse på en kjæreste. One night stands er ingenting i sammenligning:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer