Kutt mobilregningen

FRISLIPP: Er mobilregningen irriterende høy? Vi har oppdatert mobiltelefonkalkulatoren, og viser deg hvem som er billigst. Ta med deg nummeret ditt, og bytt til en billigere leverandør.

Mobiltelefonene er blitt vår trofaste følgesvenn, men kan også bli en irriterende utgiftspost. Pass på at du ikke betaler mer enn du må.

Store prisforskjeller - villedende reklamer

Kutt mobilregningen

Prisforskjellene er store mellom de ulike selskapene, og det er ofte vanskelig å sette seg inn i deres kompliserte prisstrukturer. Enda mer irriterende er det kanskje at alle mobiloperatørene skryter av at akkurat de gir deg det beste tilbudet.

Det er selvsagt feil.

Vi har tidligere irritert oss over Telenors tannpirkerreklame, der de uten blygsel hevder at det ikke er noe å spare på å bytte mobiloperatør. Det er vi nemlig grunnleggende uenige i.

Vår påstand er at det vil lønne seg for de aller fleste å sjekke om de betaler for mye for sitt mobilabonnement.

Hva du gjør med pengene du sparer blir opp til deg, men skal du kjøpe tannpirkere -slik Telenor frister med, kan du fort skaffe deg et lager som varer i flere år.

Vi gjør jobben

DinSides mobilkalkulator gir deg full oversikt over aktører og tilbud, dermed kan du trygt overlate jobben til oss. Vi har oppdatert alle prisene i DinSides Mobiltelefonkalkulator, og gir deg det billigste alternativet for ditt ringemønster.

Trykk her for å se hvor mye du kan spare!