Kutt frisørregningen med 300 kroner

Lurer du på om frisøren din har hendene sine andre steder enn i håret ditt? Kanskje i lommeboka di? Prisforskjeller hersker i Norge. DinSide har sett på dem.

Kutt frisørregningen med 300 kroner

  1. Ti billigste frisører i Oslo
  2. Priser i fem store byer

De fleste av oss må med jevne mellomrom gå til frisøren. Noen elsker det, andre hater det. Sverger du til fasjonable frisørsalonger? Husk en fet lommebok.

I store norske byer kan du velge mellom de dyre og de meget dyre frisørtjenestene.

Bor du i sentrale strøk i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Kristiansand? Sjekk gjennomsnittsprisene på frisørtjenester for damer og herrer ved klikke på linken til høyre.

Hva koster det i Oslo?

Prisene på frisørtjenester varierer mye fra salong til salong. Vi har sjekket prisen hos 30 ulike frisører på både øst- og vestkanten i Oslo. Den billigste dameklippen (inkl. vask og føn) vi har funnet koster 250 kroner, og den dyreste 500 kroner. Ved å gå fra det dyreste til det billigste alternativ kan du altså spare 50 prosent. Den billigste herreklippen koster 160 kroner, og den dyreste 480 kroner. Velger du bort det dyreste alternativ til fordel for det billigste sparer du dermed 67 prosent.

Kvaliteten har vi ikke sjekket, likevel er det vel mer sannsynlig at trend og smartness har mye å si?

Prisene i Oslo øst

Prisene på dameklipp ligger i gjennomsnitt på 350 kroner. Herrene slipper mye billigere, de betaler nemlig i gjennomsnitt 205 kroner.

Vest er verst

Vest er som vanlig verst. Damene må betale 380 kroner i gjennomsnitt. Herrene betaler i gjennomsnitt 260 kroner.

Og i Stavanger, Bergen, Kristiansand og Trondheim….

Prisene er testet hos 20 ulike frisører i Norges fire store norske byer. Kristiansand er verst (for damene), og Stavanger for herrene. Bergen er absolutt billigste storby-alternativ for en nordmann (av begge kjønn), når han eller hun ønsker å klippe seg.

Alternativet for fattige studenter og minstepensjonister er kanskje å kjøpe et ”gjør det selv kit”. Vi andre må vel forsøke å akseptere tingenes tilstand.