Kutt bilforsikringen med minst 1500 kroner!

Det kan være en kattepine uten like å finne det beste forsikringstilbudet. Hvis du ikke orker å finne fram i forsikringsjungelen på egen hånd, kan du la andre gjøre jobben for deg.

Med sine nesten 140.000 betalende medlemmer har OBOS en sterk forhandlingsposisjon når de sonderer markedet på jakt etter tilbud til sine medlemmer. Det kan du dra nytte av, for nå har OBOS inngått en avtale om billig bilforsikring for sine medlemmer hos Trygg Hansa.

Medlemsskap i ulike organisasjoner kan altså være gull verdt for deg og mulighetene er mange. Men du må selv passe på at du utnytter tilbudene. Informasjonssjefen i OBOS, Åge Pettersen, forteller om stor respons fra interesserte medlemmer, og tror at tilbudet vil bli en stor suksess.

Forsikringen

Det beste med forsikringsavtalen er at den er enkel å forstå. Forsikringspremien regnes ut i fra nybilprisen, og er derfor uavhengig av kjønn, alder og bosted. Med denne forsikringen blir du altså ikke straffet fordi du bor på Romsås, er ung og nylig har hatt et lite uhell.

  • Forsikringen har fri kjørelengde og gir ikke bonustap ved skade. Egenandelen ved skade er 3.500 kroner.

    Hvis du har en Toyota Corolla eller en Mazda 323 vil ansvars- og kaskoforsikring koste deg 2.000 kroner i året. Har du derimot en Ford Mondeo eller en Audi A4 1,6 til en verdi av 249.900 vil forsikringen koste rundt 2.950 kroner.

    Det er billig. I følge Trygg Hansa vil de rimeligste prisene fra konkurrentene være minst 1.500 kroner dyrere, antagelig mer.

Administrerende direktør i Trygg Hansa Forsikring, Ulf Lagerbäck, er også fornøyd med avtalen. - Vi har bevisst prøvd å gjøre avtalen så enkel og oversiktelig som mulig. Vi har tatt hensyn til at OBOS medlemmene bor i byen, og ved å gjøre avtalen så enkel som mulig har vi også fått redusert våre administrasjonsutgifter.
  • Begrensninger: Har bilen din en nybilpris på over 650.000 kroner vil forsikringspremien bli satt individuelt. I tillegg har Trygg Hansa tatt en reservasjon for direkteimporterte biler. De må igjennom en besiktigelse før forsikringsprisen fastsettes.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hva venter du på?

Når du slipper bonustap ved skade og slipper å tenke på hvor langt du kjører bør dette være midt i blinken for deg. Det er dessverre en bitter realitet at mange forsikringsselskaper bevisst skrur opp forsikringspremien sin for deg som er ung og bor i en storby. Det trenger du altså ikke å finne deg i!

Hvordan få forsikringen?

Alt du trenger å gjøre er å melde deg inn i OBOS og betale innmeldingsavgiften på 400 kroner. De neste årene vil medlemskontigenten være på 150 kroner per år. Tallene er altså klare, det første året vil du spare minimum 1100 kroner, mens du fra det andre året vil få 1350 kroner mer i feriekassa.

Som OBOS-medlem kan du tegne forsikringen fra den 1. september i år. Går din nåværende forsikringsavtale ut før denne datoen, kan du kontakte Trygg Hansa for å få en midlertidig avtale som løper til 1. september.

Problemfritt bytte av forsikringsselskap? Neppe...

På årskonferansen til Norges Forsikringsforbund i mai i år ble det presisert at det skulle bli enklere å skifte forsikringsselskap. Det uttalte målet var at du som kunde skal kunne flytte dine forsikringer problemfritt fra selskap til selskap. Uenigheter selskapene i mellom skulle være deres problem, og ikke berøre deg.

Det er imidlertid langt mellom fagre løfter og virkeligheten. Flere av våre lesere har møtt problemer når de har gitt beskjed om at de vil bytte selskap. Enn så lenge lønner det seg altså å bytte selskap når forsikringsperioden er over.