Kul i kostyme

Skal du på Halloween-fest, eller kanskje kostymeball? Og vil du være ballets konge eller dronning? - Da bør du få deg et kult kostyme. Sjekk de fantastiske bildene!

Festlig antrekk

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Årets Halloween-feiring nærmer seg. Skrekk og gru for noen, moro for andre. Skal du på fest, eller trenger du kanskje et annerledes antrekk til en annen anledning, bør du lese videre.

DinSide Økonomi har nemlig sjekket hvor du kan kjøpe og leie kule kostymer - og det finnes muligheter både via norske og utenlandske butikker og nettbutikker.

TRYKK HER FOR Å SE KOSTYMENE: PUSUR, BATMAN, SUPERMAN, KULE OG KJÆRE DYR - OG MYE MER...

Eie eller leie?

Søt isbjørn.
Søt isbjørn. Vis mer

Om du bør leie eller eie, er både et praktisk og et økonomisk spørsmål. For selvsagt er det dyrere å kjøpe, men da er også valgmulighetene større, samtidig som du jo kan bruke kostymet igjen og igjen... (Selv om du nok etter hvert vil bli gjenkjent).

For å illustrere forskjellene, kan vi gi følgende priseksempel: Hos Mia as i Tønsberg får du kjøpt et kaninkostyme til 829 kroner. Samme kostyme vil koste om lag 300 kroner å leie per døgn.

Ellers varierer selvsagt kostymene mye i pris - avhengig av kvalitet, og hvor mye som er gjort ut av dem. De vi fant, koster fra fra 100 til 5.000 kroner. Under hvert bilde i bildespesialen, forteller vi hvor mye kostymet koster. (NB. Husk at frakt ofte kommer i tillegg).

Du kan bli hva du vil!

Som før nevnt - det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva du kan bli.

Til barna falt vi spesielt for dyrekostymene: En liten baby i kaninkostyme, bjørnekostyme eller kattekostyme - det er litt vanskelig å stå imot.

Er du voksen, kan du bli politi, sykepleier, Batman, konge, indianer, gorilla eller fengselsfange. For bare å nevne en promille av de mulighetene du har. De voksne kan selvsagt også kjøpe dyrekostymer (heldrakter): Vi måtte nesten finne frem lommetørkle da vi fant selveste Pusur og Jølle...

Har du en hund som skal med på kostymeball? Da bør den kanskje også få et eget kostyme: Hos nettbutikken All costumes kan hunden din bli for eksempel Batman-hund, brudepike-hund eller basketball-hund!

Vil du se de kule kostymene? TRYKK HER FOR Å SE PUSUR, BATMAN, SUPERMAN, KULE OG KJÆRE DYR - OG MYE MER...

- og her finner du en oversikt over en rekke kostymeforhandlere og utleiere i både inn- og utland.

Les også

Ha det, Halloween
Kjærlighet til salgs. De nye kjøpefestdagene