Kontrakter for nesten alt

Arbeidskontrakter, kjøpekontrakter, leiekontrakter, samboerkontrakter, testamente. Du finner det her, og det er gratis!

Du kjenner sikkert til samboere som krangler så busta fyker om deling av eiendeler, og bilkjøpere som føler seg lurt. Ikke gå i den samme fella!

LES OGSÅ:

Det skjer ikke med meg tenker du, men der kan du fort ta feil. Vær derfor på den sikre siden og ta noen enkle forhåndsregler. Før eller siden vil du garantert få bruk for en kontrakt.

Gratis!

Bortsett fra den tiden du bruker på å fylle ut kontraktene, og utgiftene med å skrive dem ut, er DinSides kontrakter helt gratis. Dette i motsetning til mange andre nettsteder som tar betalt for samme tjenesten.

Gjør derfor deg selv og dine nærmeste en tjeneste, sett i gang før det er for sent. Det er enklere enn du tror, og sparer deg garantert for ubehagelige overraskelser om uhellet skulle være ute.

Hvilke kontrakter kan du få?

Per dags dato har DinSide følgende kontrakter tilgjengelig, alle nedlastbare i Word-format:

Arbeidskontrakter:


Kjøpekontrakter:Leiekontrakter:Diverse:

Kan du stole på kontraktene?

Alle DinSides kontrakter har blitt til i henhold til gjeldende rett. De skal derfor være av de beste på markedet og er som sagt gratis.

I noen tilfeller kan det allikevel hende at våre standardkontrakter ikke passer til deg. Det er for eksempel ikke alle som fritt kan opprette et testament. Vi har derfor forklart nøye hvilke tilfeller den enkelt kontrakt er aktuell for. Denne kombinasjonen av kontraktsutkast og forklaring av hva reglene faktisk betyr, er med på å gjøre din hverdag tryggere.

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.