Kontantkort med rabatt på Internett

Du kan få påfyll på Netcom kontantkort over nettet - med rabatt!

Kontankort - rett fra nett...
Kontankort - rett fra nett... Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ringer du lite eller ønsker å ha bedre kontroll med hvor mye du bruker telefonen din? Da benytter du kanskje mobilleverandørenes tilbud om kontantkort, selv om tellerskrittene her er langt dyrere enn med andre abonnementsformer. Både Telenor og Netcom har sine versjoner der du enten kan "lade" eller "fylle på" med tellerskritt etterhvert som du har behov for det.

Kiosker og forhandlere

Etter at du er registrert som bruker og har fått ditt SIM-kort, trenger du bare å ringe inn en kode som står på påfyllings- eller ladekortene for å få tilgang til tellerskrittene. Telenors ladekort får du kjøpt i alle Telenorbutikker samt Shellstasjoner, Narvesen og en del vintersportssteder. Netcoms påfyllingskort kan du kjøpe hos alle Netcomforhandlerne, Klart Svar forretninger og hos 7Eleven.

Men det siste er at du nå også kan bestille påfyll fra Netcom via OLC på Internett. Ved betaling skal du da få tilsendt påfyllingskoden per mail. Og det aller beste er at du får en viss rabatt i forhold til å kjøpe påfyll i butikkene.

- Vi har ikke registrert kjempepågang, men det er vel ikke rart ettersom tilbudet er lite annonsert, sier informasjonssjef i Netcom, Guri Wormdahl til DinSide. -Dette vil nok kunne endre seg etterhvert.

Rabatten er noe OLC selv står for, men Wormdahl kan bekrefte at rabatten er reell i forhold til den pris som kiosker og forhandlere opererer med.

Telenor har ikke tilbud om lading av kontantkort over nettet. - Men det vil antakeligvis komme, forteller informasjonsdirektør Elisabeth H. Gjølme hos Telenor.

Påfyllingspriser

Hos Telenor kan du velge mellom flere størrelser på ladekortene. Velger du 150 kroner og 300 kroner får du den samme verdien i tellerskritt. Kjøper du kort til 500 kroner får du tellerskritt for 50 kroner ekstra med på kjøpet. Ringer du til vanlig fastnummer på kveldstid betyr det at du kan snakke i litt over to og en halv time med det dyreste kortet.

Netcom har to størrelser på sine påfyllingskort. Et kort til 250 kroner gir deg samme beløp å ringe for. Et kort til 500 kroner gir deg i likhet med Telenors tilbud 50 ekstra ringekroner. Handler du via OLC får du disse kortene billigere. For å ringe for 250 kroner betaler du 225 kroner, og for å ringe for 550 kroner betaler du 475 kroner. Det dyreste kortet gir deg litt mer enn tre timers samtaletid dersom du ringer vanlig fastnummer på kveldstid.

Kontankort - påfyll/lading
SelskapPris for påfyll/ladingTillatt ringebeløpEkstra minutter i "rabatt" kveldstidEkstra minutter i "rabatt" dagtid
Netcom25025000
 500550ca 17 ca 7
(via OLC)225250ca 8 ca 4
(via OLC)475550ca 25ca 11
     
Telenor15015000
 30030000
 500550ca 14ca 7
Ved samtaler til vanlige faste telefonnummer i Norge

Vil du vite hvor mye andre mobilabonnementer koster kan du prøve DinSides mobiltelefonkalkulator eller kikke i vår prisliste.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!