Konfirmantens jubelgaver

Hva gir du en tenåring som nettopp har trådt inn i sin første dress eller bunad? Bruk vår guide for å finne konfirmasjonsgaver til enhver pris.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Mai er måneden for konfirmasjoner, både kirkelige og borgerlige. Tenåringen i familien gnir seg i hendene over pengene som ruller inn. Vi andre jakter på de perfekte konfirmasjonsgaven, til en pris vi kan leve med.

Gaveguide

Er ideene få og invitasjonene mange? Bruk vår gaveguide for å få ideen til den perfekte gaven. Vi har vært hos gullsmeden (Gullsmed og urmaker Thune), i bokhandelen, og vi har lett fram til de mange trendproduktene vi tidligere har omtalt.

Klikk på lenkene i boksen til høyre for å se gaveideene, og hva de koster.

Til enhver pris

Tradisjonelle gaver fra Gullsmed og Urmaker Thune. Vis mer

Ikke alle er interessert i å bruke halve månedslønnen sin på en konfirmasjonsgave. Men noen bruker anledningen til å gi noe stort og dyrt. Vår guide er delt inn i fire prisklasser. Finn den prisklassen som passer for deg blant lenkene til høyre.

De aller fleste produktene finnes i mange prisklasser. Vi har tatt utgangspunkt i den prisen du vanligvis må gi for en vare.

Juleønsker

Finner du ikke den ultimate gaven i vår konfirmasjonsgave-guide, vet vi kanskje råd likevel. Midt i julestria i fjor la både jentene og guttene i redaksjonen bort alle økonomiske sperrer, og laget våre mest luksuriøse ønskelister.

Kanskje ønsker tenåringen seg det samme som oss? Klikk her for å lese: Jentenes ønskeliste og guttas juleønsker.

Gaven for kontrollfriker

Vil du gi konfirmanten en klekkelig sum penger, men tenker med gru på hva han kan sløse bort pengene på? Det finnes løsninger. Går du i banken, kan de ordne det slik at du i større eller mindre grad kontrollerer hva pengene går til.

Klikk her for å lese mer om gavene for kontrollfrikene.