Kondom på boks

Har du en litt stor eller litt liten penis og en drøm om å bli tysk kondom-tester? Da kan du prøve den siste oppfinnelsen: Kondom på sprayboks.

Tyske ingeniører jobber nå med utvikle et kondom som er klart til bruk etter bare fem sekunder. Løsningen er en form for flytende og hurtigtørkende latex som kan sprayes på penis og gi rask beskyttelse mot både kjønnssykdommer og graviditet.

Det nye produktet har fått slagordet "Das Kondom aus der Dose" som betyr "kondom på boks" og vil forhåpentligvis være klart for salg i løpet av 2008.

Bruker du riktig prevensjon? Les mer i Mozons komplette prevensjonsguide:

Passer for alle
- Målet er å utvikle et kondom for menn som passer til alle penisstørrelser, sier forskeren Jan Vinzenz Krause ved Institute for Condom Consultancy i Tyskland.

Han forklarer at det nye kondomet vil bli enda mer effektivt enn vanlige kondomer fordi det vil sitte bedre på plass. Og forskerne synes slett ikke den nye oppfinnelsen er noe å le av.

- Vi er svært seriøse. Kondomet vil bli satt på plass med spraydyser som dekker 360 grader rundt og langs hele lengden på penis. Prinsippet er litt som en bilvask, sier Krause til nyhetsbyrået Reuters.

I stedet for å bruke en vanlig sprayboks med én enkelt dyse, har forskerne utviklet en boks som penis kan stikkes inn i. Så er det bare å trykke på en knapp for at latexen sprayes fra flere dyser i forskjellige vinkler rundt hele penis.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vil du vite mer om spraykondomet? Her er produktets hjemmeside:

Litt liten og litt stor
Den tyske kondomfabrikken Vinico som står bak utviklingen, søker samtidig etter 30 frivillige kondom-testere som vil være med på å prøve nyvinningen. Kravet til deltakerne er at de er over 18 år og har en penisstørrelse på mellom 9-12 centimeter, eller 15-20 centimeter.

Samtidig bør du ha erfaring med bruk av kondomer, slik at du kan sammenlikne fikling med vanlige gummivarer i forhold til sprayboksen.

Les også: Slik bruker du kondomet riktig:

 

Mozon.no, 04.12.2006