Nå kan Komplett-kunder få ukens tilbud - også via mobiltelefonen.  Foto: Kristina Picard
Nå kan Komplett-kunder få ukens tilbud - også via mobiltelefonen. Foto: Kristina Picard Vis mer

Komplett som mobilbutikk

- Vi gir bare kundene det de ønsker seg, sier daglig leder Anton Hagberg før lanseringen av ren mobilversjon.

Publisert
Sist oppdatert

Elektronikk- og nettbutikken Komplett ser at stadig flere kunder besøker dem via smarttelefoner. Nå tar de konsekvensen av dette og lanserer nettbutikk for alle mobile plattformer, altså en mobilbutikk.

Du trenger med andre ord ikke lenger PC, Mac eller lesebrett for å handle på Komplett.no, du kan handle alle produktene direkte fra smarttelefonen.

Den offisielle lanseringen er tirsdag 15. november, men allerede nå finner du Beta-versjonen på m.komplett.no dersom du ønsker å prøve.

>>> – Dette blir årets julegave

Mobilbutikker

Vil du gjerne handle varer via mobiltelefonen? (Avsluttet)
Ja, dette er et skritt i riktig retning.(46%)
Kanskje, hvis løsningene blir gode nok.(35%)
Nei, jeg ser ikke behovet for dette.(17%)
Vet ikke(2%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Går inn via mobiltelefonen

– Vi gir bare kundene det vi tror de ønsker seg. Rapportene våre viser at trafikken inn til Komplett.no har vært sterkt økende fra smarttelefoner, spesielt det siste halve året, forteller daglig leder i Komplett Anton Hagberg til DinSide.

Daglig leder i Komplett Anton Hagberg håper kundene vil sette pris på den nye mobilbutikken. Foto: Komplett.no
Daglig leder i Komplett Anton Hagberg håper kundene vil sette pris på den nye mobilbutikken. Foto: Komplett.no Vis mer


Han sier at butikken egentlig bare tar konsekvensen av det mønsteret de ser hos brukerne, og at de må innse at mobile enheter om noen få år kan være den primære handleplattformen.

– Jeg tror vi treffer ganske bra med tidspunktet for lansering.

SE OGSÅ: Styr all elektronikk fra mobilen

Spurte tilhengerne på Facebook

– Vi laget en beta-versjon ferdig før sommeren. For å være helt sikre på at kundene vil ha dette, og hva de vil ha, kjørte vi en avstemning på Facebook. Dette ga oss en prioritert arbeidsliste før lanseringen, sier Hagberg til DinSide.

Han forteller at funksjoner som pakkesporing og ordentlige betalingsløsninger var det publikum ønsket seg aller mest, løsninger som nå er på plass før lanseringen.

Ingen salgsboost

Komplett tror ikke mobilversjonen av nettbutikken vil gi noen voldsom salgsboost i første omgang, men ser på det som et supplement for eksisterende kunder.

– Kunder som for eksempel er på hytta og vil vise naboen hva de har kjøpt på nettet, kan nå gå inn i nettbutikken via mobiltelefonen, sier Hagberg, som presiserer at dette selvsagt også har vært mulig tidligere, men at mobilversjonen vil være tilpasset smarttelefoner og derfor langt enklere å bruke på små skjermer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer