Nå selger nettbutikken Komplett skadeforsikringer på sine nettsider. Foto: Skjermdump
Nå selger nettbutikken Komplett skadeforsikringer på sine nettsider. Foto: Skjermdump Vis mer

Komplett lanserer skadeforsikring

Vil gjøre det enklere å kjøpe forsikring.

Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag lanserte nettbutikken Komplett salg av skadeforsikringer på sine nettsider.

– Vi ønsker å utfordre forsikringsbransjen og gjøre det enklere for folk å kjøpe forsikring, sier Ole Vinje, konsernsjef i Komplett Group til DinSide.

>> Ikke billigere med samlerabatt

Uoversiktlig bransje

Vinje tror forsikringer til privatpersoner tradisjonelt vært uoversiktlige og det har vært vanskelig å sammenligne priser. Det er her han mener Komplett vil komme inn i bildet.

Ole Vinje i Komplett.no Foto: Komplett.no
Ole Vinje i Komplett.no Foto: Komplett.no Vis mer


– Vi har mange unge kunder som er vant til å gjøre ting på nett. Etter 17 år i bransjen har vi en stor kundebase, og vi kan nett. Derfor tror vi at vi kan komme tettere på kundene, sier Vinje.

Les også: Så mye er du egentlig verdt ved en ulykke

Vil tilby lave priser

Tilbudet om skadeforsikringer er et samarbeid med selskapet Troll forsikring, og i første omgang skal Komplett tilby følgende skadeforsikringer:

Bil, hus, reise, innbo, ulykke, hytte, hund og katt, og moped.

Komplett hevder selv at de vil være blant landets billigste på forsikring. En kjapp sammenlikning av deres reise- og innboforsikring med priser på Finansportalen, viser at prisene for disse to forsikringene er i det nedre prissjiktet, men ikke billigst.

Kompletts reiseforsikring for familie koster 1.368 kroner for ett år, mens en tilsvarende forsikring er hakket billigere hos Eika og Gjensidige, hvor prisen er henholdsvis 1.326 og 1.341 kroner.

Innboforsikringen, hvor vi har valgt like forutsetninger begge steder, kommer på 1.340 kroner hos Komplett. På Finansportalen er det billigste alternativet Frende, med en pris på 1.005 kroner.

Komplett vil i likhet med de fleste konkurrenter tilby forskjellige samlerabatter ved kjøp av flere forsikringer.

Les også: Slik snylter disse bilistene på forsikringen din

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer