Kommentarer

Det er vel neppe noen hemmelighet at butikkenes store fortjeneste ligger på "tilbehør" og ikke på "hovedproduktene". Har du tenkt å kjøpe en Playstation til poden, skal du være en god pruter hvis du klarer å presse prisen.

Skal du derimot kjøpe 2/3 spill, bør du absolutt ha mulighet til å presse prisen. Det er jo her butikkene har mest å gå på. Kjøper du en spillmaskin og et spill kan du også prøve å få minnekortet inkludert i prisen.

Kabler og høytalerledninger er gode eksempler på produkter hvor butikkene er flinke til å ta seg godt betalt. Skal du kjøpe 30 meter med høytalerkabler i god kvalitet bør du absolutt prute.

Husk også at butikkene ofte får med en del "gratis" produkter fra leverandørene. Dette kan være alt fra minidisc-plater til gratis spill. Butikken har for eksempel bestilt 20 eksemplarer av den nye minidisc-spilleren til Sony, og har fått med en bunke minidisc-plater. I praksis vil butikken selge disse platene, på lik linje med de platene de har kjøpt på vanlig måte. Dette må du utnytte.

Nekter selgeren å senke prisen på selve spilleren, bør du i hvert fall be om å få med noen gratis plater på kjøpet.

Artikkelen fortsetter under annonsen