Knallbillige sommerbilletter fra Widerøe

I sommer kan du fly billigere enn noensinne med Widerøe. Selskapet legger ut 150 000 sommerprisbilletter, som innebærer rabatter på 50-60 prosent.

Nå har du mulighet til å oppleve ditt eget ferieland til en gunstig pris.

- Med vårt sommertilbud skulle det være mulig å oppdage nye sider av Norge som reisemål, sier markedssjef Oddbjørn Tønder i Widerøe`s Flyveselskap.

Tønder minner om at Widerøe trafikkerer 35 flyplasser i Norge, mer enn dobbelt så mange som noe annet selskap.

På mange av rutene blir prisen halvert. På enkelte strekninger blir rabatten helt opp i 70 prosent.

Her er noen eksempler på hvilke sommerpriser Widerøe kan tilby, alle er tur/retur:
På rutene fra Torp til Bergen, Stavanger og Trondheim blir prisen 640 kroner. Bodø - Stokmarknes vil komme på 690 kroner, mens prisen frem og tilbake mellom Tromsø og Hammerfest blir 990 kroner. Du kan fly tur/retur mellom Bergen og Stavanger for 440 kroner, Kirkenes - Vadsø for bare 390 kroner.

Widerøes sommerprisbilletter gjelder i perioden fra 29. juni til 15. august. Billettene kan bestilles fra nå og frem til dagen før avreisetidspunktet. Tur/retur-billetter kan bestilles frem til utreise. Billettene må betales og hentes senest 72 timer (3 døgn) etter bestilling, og det er ikke mulig å forandre billetten.

I tillegg til de betydelige priskuttene på enkeltrutene, tilbyr Widerøe også i sommer den populære "Norge rundt"-billetten. Den innebærer at du kan fly så mye du vil med Widerøe i 14 dager for 3000 kroner. Landet er delt i tre soner, og hvis du holder deg innen en av disse sonene, er prisen bare 1.700 kroner.

Vi mener vi i år har et meget konkurransedyktig sommertilbud. Vi har priset oss lavt, i tillegg vil det være mange tilgjengelige flyseter, sier Oddbjørn Tønder.

Bestille billettene kan du gjøre her