Kjøp julegavene i dag

Bensinstasjonene venter storinnrykk av julegavejegere i dag. Etternølerne finner nok gavene de trenger, men det koster å være ute i siste liten.

Har du i år som i fjor satset på å kjøpe julegavene på selve julaften, kan du få et problem. Siden julaften i år faller på en søndag, er butikkene stengt i dag. Men det finnes en nødløsninger: Bensinstasjoner og storkiosker.

De fleste bensinstasjoner og kiosker holder åpent i dag, frem til julemiddagen, eller hele døgnet.

På bensinstasjonene har de lagt til rette for etternølerne. Du finner neppe alle tingene på guttas ønskeliste her. Du kan heller ikke forvente at det flommer over av jentenes juleønsker. Men må du så må du.

Døgnåpent

The Beatles samlede, eller Kråkeviks sangbok. Du får det på Statoil til 169 kr.
The Beatles samlede, eller Kråkeviks sangbok. Du får det på Statoil til 169 kr. Vis mer

Hos Statoil på Alexander Kiellands plass forteller betjeningen at det hvert år er mange som handler julegaver der på selveste julaften. De holder døgnåpent, og satser på å tilby noe for alle aldersgrupper.

DinSide har sjekket utvalget av siste liten-gaver hos Statoil. Her er noe av det du kan finne:

  • Leketøy: Her får du både lekebiler, legoklosser og bamser og kosedyr i mange størrelser og fasonger.

  • Filmer: Du får kjøpt både videofilmer og DVD-filmer hos Statoil. Prisen er ikke avskrekkende. Videofilmer koster 159 kroner, og DVD-filmene koster 199 kroner. Utvalget er ikke all verden. Men du finner både ”The Beach”, ”Den talentfulle Mr. Ripley” og ”Gladiatoren” i hyllene.

  • CD-plater: VG-lista er godt representert på Statoil. Prisen er 169 kroner pr. CD.

  • Sparkesykkel: Sparkesykkel ligger sikkert under mange juletre i år. Hos Statoil får du kjøpt sparkesykkel til 790 kroner.

  • Bøker: Du får kjøpt noen av bestselgerne. Jo Nesbøs ”Rødstrømpe” koster 329 kr. Harry Potter-bøkene koster 248 kroner. Du finner også Myggens og Drillos bok på bensern.

  • Konfekt: Søte fristelser koster betydelig mer enn i dagligvarebutikken. 500 gram Kong Haakon-konfekt koster 159 kroner. I butikken får du samme gave helt ned i 79 kroner.

  • Dataspill: PC-spillet ”Flåklypa Grand Prix” koster 499 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

7 Eleven for de voksne

For 149 kr. er gaven sikret til barna. Statoil har Disney-filmer.
For 149 kr. er gaven sikret til barna. Statoil har Disney-filmer. Vis mer

Også mange 7 Eleven forretninger i Oslo og Bergen holder døgnåpent på julaften. Her finner du mest for de voksne. Både konfekt, blomster, CD-plater og mobiltelefoner er å finne i hyllene.

Akebrett og mobil

Shell i Håkonsgaten i Bergen holder også døgnåpnet i dag. Her har de forberedt seg på at mange kommer for å ta julehandelen i dag. Til de voksne tilbyr de blomster, konfekt og mobiltelefoner fra Nokia. Til barna har de blant annet akebrett, duploleker og kosedyr.

For to år siden var DinSide til stede da siste liten-julegavene ble kjøpt inn på Statoil i Oslo. Stemningen var hektisk, men god. God julehandel!