Var julegavene dine like kjipe som disse.
Var julegavene dine like kjipe som disse.Vis mer

Kjipe julegaver

Ikke alle var like fornøyd med julegavene.

Om du ikke er fornøyd med julegavene du fikk i år, må du selvsagt huske på at det er tanken som teller.

Men det må jo være lov til å le litt, når du finner ut at din nærmeste familie ikke kjenner deg så godt som du skulle tro, og gir deg noe du absolutt ikke ønsket deg.

Les også: Her er årets julegave

Dette er Norges kjipeste gave

I fjor ba vi leserne sende inn bilder av de kjipeste gavene de hadde fått til jul.

Etter en stor avstemning her på DinSide ble Odas gave kåret til den kjipeste. 16-åringen var ikke særlig fornøyd med å få en vaksine mot livmorhalskreft i julegave. Tanken til giveren var utvilsomt veldig god, men det finnes nok hyggeligere ting å pakke opp på julaften.

Se bilde av gaven her


- Jeg er ganske sikker på at jeg har fått Norges kipeste julegave. Den er kanskje dyr, men en vaksine mot livmorhalskreft er ikke akkurat det en jente på seksten år ønsker seg mest. Ikke bare hater jeg sprøyter, jeg har det også med å besvime, skrev Oda til DinSide.

Kjipe julegaver


Har du fått en kjip julegave i år? Fortell oss om den i DinSides forum.

Hva med en kjempetruse?

Men Oda var ikke den eneste som ikke ble helt fornøyd med det som lå under treet. Doris ønsket seg undertøy til jul, men hun tenkte neppe på noe så usexy som de tre gigantiske trusene hun mottok i posten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kjipe julegaver


- Min gamle tante sendte meg tre stykk truser av dette slaget: "Gode truser". Ikke akkurat min modell eller størrelse, skriver hun i en e-post til DinSide.

Connie var 25 år i fjor jul, og fikk en gave som kanskje ikke klaffet hundre prosent, med tanke på alder og interesser. Hun skrev til DinSide at hun hater sport, men likevel var det en smarting som tenkte at de offisielle OL-dukkene fra Lillehammer-OL i 1994, burde falle i smak. De lyshårete og blåøyde dukkene Kristin og Håkon sjarmerte kanskje verden for 14 år siden, men hvem, hadde vel trodd at de skulle dukke opp under et juletre så mange år senere?

Disse gavene syntes våre lesere var veldig kjipe

Barbie-Jesus

Kjipe julegaver


En av fjorårets store farsotter på andre siden av Altanteren var actionfigurer med tema hentet fra Bibelen. Den perfekte miks av kristne tradisjoner og komersialisme?

Alle de bibelinspirete actionfigurene snakker, og hver og en av figurene har sin egen setning. Trykker du på Jesus, for eksempel, sier lekefiguren: "I am Jesus. I am the son of God".

Mange av figurene ble revet vekk fra butikkhyllene i USA, men det er uvisst om noen av dem endte under norske juletrær. Har du yst på en snakkende Jesus-dukke, er det bare å bestille den her. Glem ikke å sjekke DinSides importkalkulator, som regner ut hvilke avgifter du eventuelt må betale for å få dukken sendt til Norge.

Les mer og se bilder: Jesus som snakkende barbiedukke

Kjipe julegaver


Trafikkdrept dyr

Om Jesus som barbiedukke ikke klarer å få deg opprørt, kan det hende neste gave får maten til å sette seg i vranga.

Roadkilltoys.com er en nettbutikk som selger noe spesielle kosebamser. Butikken spesialiserer seg på trafikkdrepte kjæledyr, altså kosebamser som ser ut som om de er blitt påkjørt i trafikken.

Neppe noe de fleste vil ha i senga, men hver sin smak.

Designerne bak kosedyrene kaller seg selv for leketerrorister, og blant dyrene du kan kjøpe finner du vaksebjørner, kaniner og pinnsvin.

Les mer og se bilder: Trafikkdrepte kjæledyr selges