Kjendisene vi vil kysse

Celina Middelfart og kronsprins Haakon er på listen. Men hvem vil vi aller helst kysse på Valentine' s Day?

Danseprinsessen Tone Damli Aaberge er den jenta flest norske menn drømmer om å kysse. For damene er håndballhelten Kristian Kjelling øverst på listen som kvinnenes favoritt-kysseobjekt. Det viser en nettundersøkelse Lypsyl har fått gjennomført i anledning Valentine’s Day.

Den blide stjernen fra ”Idol” og ”Skal vi Danse” viser igjen at hun er folkets favoritt. Tone vant en overlegen seier over de andre nominerte i den uhøytidelige kåringen. Dorthe Skappel ble nummer to på listen, men hun kan trøste seg med at menn over 40 år synes at hun er den flotteste.

Les også: Fem hete kyssetips som garantert vil få daten din til å ønske mer!

Populære Mira
Undersøkelsen som omfatter 725 norske menn og kvinner viser hvem som er mest populære hos både kvinner og menn. Begge kjønn har også fått spørsmål om hvem av sitt eget kjønn de kunne tenke seg å kysse på.

Mira Craig er nummer tre på listen over hvem menn gjerne vil gi et kyss. Men hun scorer også høyt blant jentene. Blant de jentene norske kvinner drømmer om å kysse, er fyrverkeriet Mira øverst på listen. Det er like mange menn og kvinner som gjerne vil kysse henne.

Oslo-jentene har også andre drømmer enn i resten av landet. For sportshelten Kristian Kjelling er mest populær på Sør- og Vestlandet. Men i Oslo må Kjelling se seg slått av sin egen navnebror Kristian Ødegaard.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gutta er derimot mer forsiktige med å kysse andre menn. Verken Aksel Hennie, John Carew eller Jens Stoltenberg fikk noen kysse-stemmer fra andre menn.

Disse kvinnene vil menn helst kysse:

1) Tone Damli Aaberge
2) Dorte Skappel
3) Mira Craig
4) Celina Midelfart
5) Pia Tjelta

Disse kvinnene vil kvinner helst kysse:

1) Mira Craig
2) Tone Damli Aaberge
3) Pia Tjelta
4) Celina Midelfart
5) Dorte Skappel

Disse mennene vil kvinner helst kysse:

1) Kristian Kjelling
2) Kristian Ødegaard
3) Aksel Hennie
4) John Carew
5) Kjetil André Aamot
6) Kronprins Haakon
7) Jens Stoltenberg

Disse mennene vil menn helst kysse:
Kristian Kjelling
Kjetil André Aamot
3.& 4. Kristian Ødegaard og Kronprins Håkon

Visste du at det finnes en nasjonal kyssesdag?

Les også: 12 tips for en sexy vinter