Både TwoCards og Bank Norwegian-kortet gir ekstra bonus på flyreiser.
Både TwoCards og Bank Norwegian-kortet gir ekstra bonus på flyreiser.Vis mer

Kjemper om kundene med ekstra bonus

Men pass på at du endrer innstillingene.

Nå får du ekstra bonus på flyreiser dersom du betaler med riktig kort.

Bank Norwegian og Two Cards kjemper nemlig om de samme kortkundene etter at samarbeidet mellom Bank Norwegian og Terra Kortbank opphørte i fjor. Nå følger de hverandre med tilbud til sine brukere.

1. februar sendte TwoCards ut en e-post til sine kunder om hvordan du kan få bonus tre ganger hver gang du reiser. Og to dager senere kommer Bank Norwegian med tilbud om trippel opptjening av CashPoints når du bestiller reise til utvalgte destinasjoner i februar.

To ting du må passe på

 • Aktiver innstillingene som gir deg bonus.
  Dette gjelder for TwoCards, som opererer med en såkalt bransjebonus. Du kan selv når som helst endre kategori for bonus, men du må huske å gjøre det før du handler.


  Bruk din BankID og logg deg inn på www.twocards.no, velg "Min side" og "Min profil". Deretter klikker du på "Endre profil" og velger "Flyreiser" under "Velg bransjebonus" før du bestiller.

 • Betal inn alt du skylder innen den rentefrie perioden er over. Det kredittkortselskapene tjener mest penger på, er kunder som ikke betaler alt de skylder til første forfall, men som benytter seg av kreditten og lar gjelden vokse. De fleste norske kredittkort opererer med en årlig effektiv rente på rundt 20 prosent, og lar du rentene løpe, går vinningen opp i spinningen.
 • Artikkelen fortsetter under annonsen

  Pass på at betingelsene kan endre seg!


  – Ikke opptatt av Terra

  Men selv om de to kredittkortene vi sammenligner, har pekt seg ut som gode reisekort, er de ikke spesielt harde konkurrenter, ifølge Bank Norwegian.

  – Vi ser ikke spesielt mot Terra Kort. Akkurat nå fokuserer vi på en rentefri periode til nye kunder, fremfor å gi ytterligere bonus på kjøp. Dette fordi mange kunder i denne perioden er mer opptatt av å kunne bruke kredittkortet til regningsbetaling, enn å få forskjellige typer bonus, sier Fredrik Mundal i Bank Norwegian til DinSide.

  Han peker også på at Bank Norwegian gir 1 prosent CashPoints på all bruk fremfor å velge noen kategorier hvor det gis ekstra bonus.

  – Da kan kundene alltid bruke Norwegian-kortet fremfor å måtte tenke etter hvor de til en hver tid får flest fordeler, sier han.