Kjemper om kortkundene

Nå gjenstår det å se hvem kundene vil velge.

Kredittkortkundene til Bank Norwegian har i det siste fått et nytt kort fra TwoCards. Foto: Per Ervland
Kredittkortkundene til Bank Norwegian har i det siste fått et nytt kort fra TwoCards. Foto: Per Ervland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kunder hos Bank Norwegian som har benyttet seg av tilbudet om bankens kredittkort, har i det siste fått mange e-poster både fra Bank Norwegian og fra Terra Kortbank.

Tidligere i år opphørte nemlig samarbeidet mellom Bank Norwegian og Terra Kortbank, som var Bank Norwegians leverandør av kredittkortet. Dermed ble ett kredittkort til to nye, og det gamle kortet har ingen verdi, i alle fall ikke dersom du ønsker fordeler i form av bonuspoeng.

Du er Terra-kunde

Bank Norwegian ber kundene innstendig om å klikke seg inn for å bestille sitt nye Norwegian-kort, mens Terra Kortbank allerede har sendt ut sitt nye kort, TwoCards, til kundene.

Dette fordi du som kredittkortkunde i Bank Norwegian egentlig var i Terras kundedatabase, mens Bank Norwegian kun var distributør av dette kortet. Nå ønsker imidlertid Bank Norwegian å drifte alt selv.

Dobbelt så mye kreditt

Består du kredittvurderingen når du bestiller Bank Norwegian-kortet, mottar du dette kortet i tillegg til det kortet du trolig allerede har fått tilsendt fra Terra kort. Dermed har de som ønsker å forbli kredittkortkunder hos Bank Norwegian, i realiteten fått dobbelt så mye kreditt og et ekstra kredittkort i posten.

Vet du hvilket som er landets billigste kredittkort?

Spent på resultatet

Erik Jensen, administrerende direktør i Bank Norwegian, innrømmer overfor DinSide at han er spent på resultatet.

- Vi har fått god respons og tror våre kunder ønsker å være med oss videre, men det er klart det blir spennende å se hvilket kort de faktisk kommer til å bruke fremover, sier Jensen.

Han bekrefter at det nå er en kamp om kortkundene.

- Vi tror at kundene har oppfattet seg selv som Bank Norwegian-kunder, og vi føler vi har fått god respons og tror kundene ønsker å være med oss videre, sier Jensen, og understreker at det er forskjell i rabattene du får med Bank Norwegian-kortet og med TwoCards.

Bank Norwegian har startet utsendelsen av sitt nye kort til dem som har bestilt, men på grunn av den innstilte flytrafikken kan postgangen ta litt ekstra tid.

Mer informasjon om det nye Bank Norwegian-kortet (ekstern lenke)
Mer informasjon om TwoCards-kortet (ekstern lenke)